Yurtiçi Turizm

Christian Griese, Bentour’un Bilgi İşlem Müdürü Oldu

Bentour Reisen’in yeni bilgi işlem müdürü (CIO) Christian Griese olarak atandı.

Türkiye’nin uzmanı olarak tanınan Bentour’un Almanya, Avusturya ve İsviçre’deki faaliyetlerinde bilgi teknolojilerini karar süreçlerine ve iş akışına entegre etmeyi hedefleyen Griese’nin liderliğinde iş süreçlerinin optimize edilmesi ve verimliliğin artırılması planlanıyor.

Şirketin IT ekibini genişletmek ve birçok iş sürecini otomasyonla optimize etmek için çaba gösteren Griese’nin liderliğinde gerçekleştirilen başarılı bir bulut geçişi ve myBentour uygulaması gibi yenilikçi teknik çözümlerle müşteri hizmetlerinin iyileştirildiği belirtiliyor.

Bentour Reisen CEO’su Deniz Uğur, “Christian Griese’nin CIO olarak atanması, bilgi teknolojisinde yenilik ve mükemmelliğe olan bağlılığımızın bir göstergesi. Uzmanlığı ve yenilikçi IT çözümlerine olan tutkusuyla, gelecekte de müşterilerimize ve ortaklarımıza birinci sınıf hizmetler sunmaya devam edebilmemiz için kilit bir rol oynayacak.” dedi.

Griese’nin yeni rolünde Bentour Reisen’deki dijital dönüşümü ilerletmeye odaklanması bekleniyor, özellikle şirket içinde yapay zeka uygulamalarını genişletmeye odaklanacak. Bu adımlar, şirketin “Bentour macht glücklich” (Bentour mutlu eder) sloganı doğrultusunda satış ortakları ve misafirleri için hizmeti daha da geliştirmeyi amaçlıyor.”

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu