Yurtiçi Turizm

Dedeman Grubu, Bodrum’da Yeni Bir Otel Açtı

Dedeman Hotels & Resorts International, Bodrum’da Rammos Managed by Dedeman Bodrum adlı yeni otelini açtı.

Dedeman, Bodrum’daki varlığını genişletmek için Rammos Hotel ile bir franchise anlaşması yaparak Bodrum’da yeni bir otel açma kararı aldı.

Rammos Hotel’in işletmeciliğini yapan Kumova ve Mandalinci aileleri ile iş birliği yaparak gerçekleştirilen anlaşma sonucunda, Rammos Hotel Bodrum, “Rammos Managed by Dedeman Bodrum” adı altında misafirlerine kapılarını açtı.

Bodrum’da gerçekleştirilen açılış törenine Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Dedeman Hotels & Resorts International Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Demiray, Başkan Vekili Murat Özmestçi, Rammos Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Mandalinci, Rammos Turizm Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Kumova ve diğer davetliler katıldı.

Otel, toplamda 120 odadan oluşmakta olup, bunların arasında 6 süit, 8 aile odası ve 106 deluxe oda bulunmaktadır. Rammos Managed by Dedeman Bodrum, Rios A la Carte Restaurant ve Marea Fish Restaurant gibi iki alakart restoranın yanı sıra fitness merkezi, cilt bakımı odası ve 3 masaj odası, sauna ve Türk hamamı gibi birçok aktivite imkanı sunmaktadır.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu