Yurtdışı Turizm

Ümit Özdağ’dan Yunan Adaları’na Tatil Uyarısı: “Gitmeyin”

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Yunan Adaları’nda harcanacak her euronun Yunan ordusuna yakıt ve cephane olarak gideceğini belirterek, “Türkiye’den daha ucuz olsa da gitmeyin” çağrısında bulundu.

Kurban Bayramı tatili yaklaşırken vatandaşlar uygun fiyatlı tatil arayışlarına hız verdi. Türkiye’de tatil fiyatlarının yüksek olmasından dolayı Yunan Adaları popüler bir alternatif haline geldi. Medya ve sosyal medyada Yunan Adaları’nda tatil yapmanın Türkiye’den daha ucuz olduğu, yerli-yabancı ayrımı yapılmadan adil fiyatlar uygulandığı belirtiliyor. Bu durum Türkiye’den Yunan Adaları’na talebi artırıyor.

Ancak bu durum, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ı rahatsız etti. Sosyal medya platformu X’te bir gazete kupürünü alıntılayarak yaptığı açıklamada, Özdağ, “Ege yani Adalar Denizi’nde onlarca adamız Yunan ordusunun işgali altındayken Yunan Adaları’nda harcayacağınız her avro Yunan ordusuna yakıt ve cephane olarak gidecektir. İşgalci Yunan’a para aktarma, tatilini ülkende yap” dedi.

Bazı vatandaşların bu açıklamaya tepki gösterdiğini belirten Özdağ, “Bizim esnafın kazık attığını ifade ediyorlar. Doğru, AKP’nin kötü ekonomi yönetiminin yol açtığı enflasyonist ortamdan istifade eden kazıkçılar olduğu açık. Buna karşı çıkmak, protesto etmek yurttaşlık görevi. Bunun Yunan Adaları’na gitmek dışında yöntemleri olabilir. Ancak ben ucuz kalamar yemekten bahsetmiyorum” dedi.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu