Yurtdışı Turizm

Sören Hartmann ve Ortaklarından Yeni Otel İşletme Girişimi: The G Hotel Collection

Ünlü Alman turizmci Sören Hartmann, Köln’deki iş ortaklarıyla birlikte Yunanistan’da otel işletmek üzere bir şirket kurduğunu duyurdu.

Almanya’nın önde gelen seyahat grubu DER Touristik’in eski CEO’su olan Sören Hartmann, Köln merkezli Çek tur operatörü Exim Tours’un yöneticisi Ferid Nasr ve DTS Incoming Hellas’ın Yöneticisi Jannis Papadakis ile iş birliği yaparak Yunanistan’da faaliyet gösterecek bir otel şirketi kurdu. Şirket, sahibi oldukları iki oteli satın alarak faaliyetlerine başladı.

Üç ortak tarafından kurulan The G Hotel Collection’ın başkanlığını Sören Hartmann üstleniyor. Korfu’daki 520 odalı Roda Beach Resort & Spa ile Girit’teki 276 odalı Serita Beach Hotel’i satın alan Hartmann ve iş ortakları, otelleri kendi markaları altında işletmeye başlayacak ve sezon sonunda tesisleri yenileme çalışmalarına başlayacak.

Sören Hartmann, Yunanistan’ın turizm potansiyeline güven duyduklarını belirterek, “Ortak otel şirketimizi kurduktan sonra, deniz kenarında eşsiz konumlara ve büyük gelişme potansiyeline sahip iki mükemmel otel kompleksini satın alabilmekten dolayı mutluyuz” şeklinde konuştu.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu