Yurtiçi Turizm

Türkiye’deki Oteller Alman Aileleri Çekmek İçin Fiyatları İndirdi

Alman seyahat portalı HolidayCheck, Türkiye’deki otellerin Alman ailelerini çekmek için fiyatlarını düşürdüğünü açıkladı.

Almanca konuşulan ülkelerin önde gelen seyahat portalı HolidayCheck’e göre, Türk otelleri yaz sezonu için Alman ailelerine yönelik %13 oranında fiyat indirimi uyguladı. HolidayCheck’in raporuna göre, Mısır’daki fiyatlar %11 düşerken, İspanya ve Bulgaristan gibi ülkelerde ise artmaya devam ediyor.

Antalya özelinde fiyatlar %8 oranında düştü

Rapora göre, Türkiye’deki oteller Alman aileler için yaz döneminde fiyat indirimine gitseler de, yıl genelinde fiyatlar artmaya devam ediyor. Fiyatlardaki düşüş, Antalya ve Rodos gibi destinasyonlarda %8’e, Hurghada’da ise %6’ya kadar ulaştı. Bununla birlikte, fiyatlar Tunus’ta %9, Bulgaristan’da %12 ve Girit’te %16 oranında artış gösterdi.

Yıl genelinde fiyatlar artış eğiliminde

Yıl genelinde ise neredeyse tüm destinasyonlarda fiyatlar artmaya devam ediyor. Buna göre, fiyatlar Girit’te %16, Mallorca’da %14, Rodos’ta %14, Lanzarote’de %13, Antalya’da %10, Hurghada ve Tayland’da %9, Fuerteventura’da %8, Dominik Cumhuriyeti’nde %7 ve Bulgaristan’da %5 oranında arttı. Fiyatlar ise Gran Canaria, Madeira ve Tunus’ta sabit kalırken, Portekiz-Algarve’de düştü.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu