Yurtiçi TurizmYurtdışı Turizm

Karnak Travel, Türk Otelciler ile Faslı Seyahat Acentelerini Buluşturdu

Karnak Travel, Faslı seyahat acenteleri ile Türk otelcilerini bir araya getirdi.

16-19 Mayıs tarihleri arasında Fas’ın Kazablanka kentinde düzenlenen etkinlikte, Antalya, İstanbul, Fethiye ve Bodrum’dan gelen 25 otel markasının satış ve pazarlama yöneticileri, Fas’ın en iyi 200 seyahat acentesi ile buluştu.

Türk Hava Yolları sponsorluğunda gerçekleştirilen program, ünlü Kazablanka filminin çekildiği mekan olan Ricks Cafe’de akşam yemeği ile başladı. Ertesi gün, Türk otel markalarının satış ve pazarlama yöneticileri ile Fas merkezli seyahat acenteleri yüz yüze görüşmeler yaparak, markalarının Fas pazarında tanıtımını sağladılar.

Workshop organizasyonu ve ardından düzenlenen gala etkinliği ile Karnak Travel, önemli bir tanıtım çalışmasına imza attı. Daha sonra Kazablanka’dan Marakeş’e geçen katılımcılar, 18-19 Mayıs tarihlerinde Fas/Marakeş kültürünü deneyimleme fırsatı buldu.

Etkinlik sonrası katılımcılar, “Fas pazarının henüz Türkiye için çok yeni bir pazar olduğu, bu pazarın Karnak Travel tecrübesi ile geliştirilmeye açık bir pazar olacağına büyük güven ve inanç duyuyoruz.” yorumunda bulundu.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu