Yurtiçi TurizmOtel Haberleri

Bilyana Golf Holidays, 2023 Yılında %14 Büyüme Elde Ederek 2024 İçin Yüzde 18 Büyüme Hedefliyor

1996 yılından beri golf turizmi sektöründe faaliyet gösteren Bilyana Golf Holidays, başarılı bir yılı geride bırakarak 2024 için yüzde 18’lik bir büyüme hedeflediğini duyurdu. Şirketin CEO’su Emre Özbıyık, merkezinin İngiltere’de bulunduğunu ve Türkiye’deki golf sektörünün lider ve trend belirleyici bir şirketi olduklarını vurgulayarak, faaliyet gösterdikleri ülkelerin sadece Türkiye ile sınırlı olmadığını belirtti. İspanya, Portekiz, Fas, Bulgaristan, Dubai ve Kıbrıs gibi ülkelerde de hizmet verdiklerini ifade etti.

Bilyana Golf Holidays

Özbıyık, Fas’ta özellikle tanınan bir tur operatörü olduklarını ve Alman Golf Federasyonu ile Alman Golf Ligi’nin ana sponsorlarından biri olduklarını da ekledi. 2023 yılında önceki yıla göre %14’lük bir büyüme kaydeden şirket, 2024 için ise %18’lik bir büyüme hedefliyor. Pazar analizlerine göre, İngiltere, Almanya ve diğer Avrupa ülkelerinin ana pazarlarını oluşturduğunu belirten Özbıyık, Belek’te oynanan golf sayısının %30’unu aştıklarını ifade etti.

Pandemi sonrası seyahat eğilimlerinin incelenmesiyle, lüks ve katma değeri yüksek turistlerin Türkiye’yi tercih etmeye devam ettiğini belirten Özbıyık, bu durumun golf turizmi için olumlu bir etken olduğunu vurguladı. Antalya-Belek bölgesinin özel bir önemi olduğunu söyleyen Özbıyık, bölgedeki golf sahalarının mükemmel bir organizasyonla bir araya getirilmesinin dünya genelinde eşi benzeri olmayan bir durum olduğunu belirtti.

Golf turizminin daha da gelişmesi için Belek’in tanıtımının artması ve golf sahalarının sayısının artması gerektiğini belirten Özbıyık, golf turizminin ülkeye sağladığı katma değerin, özellikle düşük sezonlarda turizmi canlandırmak adına büyük bir avantaj olduğunu vurgulayarak, Bilyana Golf Holidays olarak Türkiye’nin Avrupa’da temsil edilmesinden ve Türkiye’deki golf sporunun gelişimine katkıda bulunmaktan memnuniyet duyduklarını sözlerine ekledi.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu