Otel Haberleri

Kapadokus Termal Resort, Yenilenerek Continent Kapadokus Thermal Spa & Wellness Olarak Yeniden Açılıyor!”

Continent Worldwide Hotels, Kapadokya’da yer alan Kapadokus Termal Resort’un yönetimini devralıyor ve oteli Continent Kapadokus Thermal Spa & Wellness olarak yeniden konumlandırıyor.

Kapadokus Termal Resort, 2023 yılında tamamlanan tüm tadilatların ardından hizmete alınmıştı ve bölgenin en köklü termal tesislerinden biriydi. Bugün, Continent Worldwide Hotels ile yapılan anlaşma sonucunda, otel Nisan 2024’ten itibaren Continent Kapadokus Thermal Spa & Wellness adı altında hizmet verecek.

Yapılan anlaşma ile otel, 100 suite ve standart oda, termal havuzlar, açık havuz, SPA, sauna, hamam, sağlıklı yaşam, fizyoterapi ve ayurveda mutfak hizmetleri sunacak. Üç yeni a la carte restoran da misafirlere çeşitli seçenekler sunacak.

Toplantıda, Ihlara Emlak Dayanıklı Tüketim Malzemeleri Pazarlama İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin sahibi Ahmet Yaşar, CEO Gülfem Yaşar Özberk ve Ahmet Cemal Yaşar da yer aldı. Ortak olarak verdikleri demeçte, uzun yıllardır turizm ve otelcilik sektöründe yatırımlarının devam ettiğini belirttiler ve Continent Worldwide Hotels ile yapılan işbirliğinin uzun süredir planlandığını vurguladılar.

Continent Worldwide Hotels Ülke Operasyon ve Franchise Geliştirme Direktörü Kemal Karataş, şirketin hızla büyümeye devam ettiğini ve yurt içinde birçok yeni anlaşma yaparak önemli bir konuma geldiğini söyledi. Ayrıca, İstanbul’da üç tesislerinin yanı sıra Ankara, Çanakkale, Biga, Bursa, Kayseri, Mardin, Diyarbakır ve Şanlıurfa’da inşaat halinde olan tesislerinin bulunduğunu ve 2024 yılı içinde açılacaklarını belirtti.

Continent Worldwide Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Zagikyan ise, yatırımcılara teşekkür ederek, Kapadokus Termal Spa & Wellness’in bölgenin en popüler otellerinden biri olacağına inandığını ifade etti.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu