Otel HaberleriYurtiçi Turizm

İstanbul’a Mega Yatırım: 1 Milyar TL’lik Dev Otel Geliyor!

İstanbul’a 1 milyar 90 milyon TL, Muğla’ya ise 268 milyon TL yatırımla iki otel inşa edilecek.

İstanbul’a Mega Yatırım: 1 Milyar TL’lik Dev Otel Geliyor!

“İstanbul Kartal’ın Çevizli Mahallesi’nde Yepyeni Bir Yatırım: Aksoylar Radisson Blu Apart Otel Projesi!

İstanbul’un hızla gelişen Kartal ilçesi, turizm ve konaklama sektörüne iddialı bir katkı sunmaya hazırlanıyor. Aksoylar Maden Denizcilik ve İnşaat Sanayi Tic. A.Ş. tarafından hayata geçirilecek olan Aksoylar Radisson Blu isimli apart otel projesi, bölgenin çehresini değiştirecek.

Toplam 8 bin 936 metrekarelik alana yayılacak olan bu modern konseptli otel projesi, 1 milyar 90 bin TL’lik bir yatırım bedeliyle inşa edilecek. Projenin detayları arasında, 204 oda ve 32 ticaret alanı bulunuyor. Aksoylar Radisson Blu Apart Otel, sadece konaklama değil, aynı zamanda ticaret alanlarıyla da bölgeye ekonomik canlılık katacak.

Bu prestijli projenin Kartal ilçesine kazandırılmasıyla birlikte, bölgedeki turistik potansiyel artacak ve konuklara unutulmaz bir konaklama deneyimi sunulacak. Ayrıca, proje kapsamında istihdam sağlanacak ve yerel ekonomiye olumlu bir etki yapılması hedefleniyor

Muğla’nın Cennet Köşesine Lüks Dokunuş: 268 Milyon TL’lik Four Seasons Resort Bodrum Projesi!

Muğla’da Turizm Sektörüne Büyük Katkı: 268 Milyon TL’lik Yatırımla Four Seasons Resort Bodrum Projesi Hayata Geçiyor!

Muğla’nın gözde turistik beldesi Bodrum, lüks ve konforu bir araya getiren Four Seasons Resort Bodrum projesi ile turizmde yeni bir döneme hazırlanıyor. Halikarnas Turizm ve Yatırım A.Ş. tarafından gerçekleştirilecek olan bu büyük ölçekli yatırım, Kızılağaç Mahallesi’nde toplam 364 bin 140 metrekarelik alana yayılacak.

Proje kapsamında inşa edilecek 120 odalı otel ve 105 üniteli tatil köyü, bölgeye elit bir turistik destinasyon kazandıracak. Toplamda 268 milyon TL’lik bir bütçe ile gerçekleştirilecek olan bu özel proje, Muğla’nın turizm potansiyeline önemli bir katkı sağlayacak.

Daha önce iptal edilen projenin revize edilerek hayata geçirilmesiyle ortaya çıkan bu lüks tesis, çevre düzenlemeleriyle de dikkat çekecek. Danıştay 6. Dairesi tarafından iptal edilen önceki projenin yerine gelen bu güncellenmiş versiyon, 5 yıldızlı otel ve tatil köyü konseptiyle misafirlerine eşsiz bir deneyim sunmayı hedefliyor.

Çevresel etki değerlendirmesi (ÇED) sürecini başarıyla tamamlayan proje, Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanlığı Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED), İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü tarafından ‘ÇED gerekli değildir’ kararı alarak onaylandı. Bu onayla birlikte Muğla, turizm sektöründe yepyeni bir döneme adım atıyor, ekonomisine önemli bir canlılık katıyor.”

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu