Otel HaberleriYurtiçi Turizm

İsmet Öztanık Yeni Otel Markasını Sosyeteye Tanıttı

İsmet Öztanık, baştan aşağı yenileyerek yeni markayla açtığı Avantgarde Refined Yalıkavak ve yeni yatırımı Avantgarde Refined Kapadokya Caves’in lansmanını yaptı.

Avantgarde Collection ve Lucis Initiative’in kurucusu İsmet Öztanık, yenilenen ve dönüştürülen Avantgarde Refined Yalıkavak ile Kapadokya’da yeni açtığı Avantgarde Refined Kapadokya Caves’in tanıtımını, sosyetenin önde gelen isimlerinin katıldığı bir davetle gerçekleştirdi. Anna Laudel’de düzenlenen etkinliğe Suzan Toplusoy, Gül Ağış, Sedef Orman, Mahmut Anlar, Tolga Sezgin, Meriç Küçük, Ender Sevim ve Narod Çetinkaya gibi iş ve cemiyet hayatının tanınmış isimleri katıldı.

İsmet Öztanık, etkinlikte yaptığı konuşmada, “İnsanın en eski evi doğa. Bizlerin unuttuğu bu konfor alanı, günümüzün en büyük lüksü haline geldi. Avantgarde Collection olarak bu felsefeden yola çıkarak oluşturduğumuz, doğayı yalın lüks ile buluşturan Avantgarde Refined misafirlerimize benzersiz deneyimlerle tasarlanmış bir dünya sunuyor. Wangan Studio’nun kurguladığı ilham verici bir dönüşüm geçiren Yalıkavak 2024 yaz sezonuna hazır. Mimar Efe Aydar’ın Tabiat Ana’dan ilham alarak hikayesini oluşturduğu Refined Kapadokya ise içinde bulunduğu coğrafyaya bambaşka bir bakış açısı getirecek.” dedi.

Avantgarde Collection’ın yeni markası Refined ile faaliyet gösterecek olan Avantgarde Refined Kapadokya Caves’te 50 cave oda bulunurken, Avantgarde Refined Yalıkavak’ta 8 deniz manzaralı deluxe oda, 2 junior süit, 7 poolside süit, 4 grand süit, 7 Küdür Bay Suite ve 4 terrace süit olmak üzere toplam 32 oda yer alıyor.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu