Yurtiçi Turizm

Dedeman Grubu Antalya’ya Geri Döndü

Franchise anlaşmalarıyla otel sayısını hızla artıran Dedeman Grubu, 11 yıllık aranın ardından Antalya’ya geri döndü. Türkiye’nin önde gelen otel zincirlerinden Dedeman Hotels & Resorts International, Antalya’nın Olympos bölgesinde yeni bir otel açtığını duyurdu.

Dedeman Olympos Health Resort Açıldı

Dedeman Olympos Health Resort adıyla faaliyete geçen otelin açılış törenine, Dedeman Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Banu Dedeman, Dedeman Hotels & Resorts International Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Demiray, Başkan Vekili Murat Özmestçi ve otelin mülk sahibi Başakkent Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Başak katıldı. Törene ayrıca, Dedeman’ın iş ortakları olan Türkiye’nin önde gelen seyahat acenteleri, Türkiye genelindeki Dedeman satış ekipleri, otel genel müdürleri ve genel merkez yöneticileri de katılım gösterdi.

Geniş Kapsamlı Resort Hizmetleri

Farklı konaklama beklentilerine yanıt vermeyi hedefleyen Dedeman Olympos Health Resort, değişik büyüklükteki süit odaları ve villa seçenekleriyle misafirlerini ağırlıyor. Otel, sağlık hizmetlerini de içeren bir konsept sunarak, hem yurt içi hem de yurt dışından gelen misafirlerine Dedeman misafirperverliğini yaşatmayı amaçlıyor.

Tesis Özellikleri

Dedeman Olympos Health Resort, villa seçenekleri dahil 10 farklı tipte toplam 202 oda ve 800 yatak kapasitesine sahip. Otelde 3’ü alakart olmak üzere 4 restoran, 24 saat hizmet veren Myra Lounge, Lymra Pool Bar, Colosseum Bar, Simena Snack Bar ve Solyma Corner bulunuyor. Ayrıca Türk hamamı, sauna ve SPA merkezi ile misafirlerine kapsamlı bir tatil deneyimi sunuyor.

Dedeman Grubu’nun bu yeni yatırımı, Antalya’da resort turizminin kapsamını genişleterek bölge turizmine önemli katkılar sağlamayı hedefliyor.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu