Otel HaberleriYurtdışı Turizm

Dedeman Hotels & Resorts, Özbekistan’da 3 Yeni Otel Açılışı İçin Anlaşma Sağladı

Dedeman Hotels & Resorts, Özbekistan’da 3 Yeni Otel Açılışı İçin Anlaşma Sağladı

Dedeman Hotels & Resorts ile Zarafshan Golden Group, Özbekistan’da üç yeni otelin açılışı için Dedeman İstanbul’da bir imza töreni düzenledi.

Yapılan anlaşma ile Dedeman Tashkent, Zarafshan Managed by Dedeman ve Rest&More by Dedeman Navoi Özbekistan adları altında hizmet verecek olan oteller, Temmuz 2024’te kapılarını ziyaretçilere açacaklar.

Bu anlaşma, Dedeman’ın yurtdışındaki otel sayısını Temmuz 2024 itibariyle 7’ye çıkaracak ve toplamda 61 otel ve 1.700 çalışanı ile hizmet vermeye devam edecek olan markanın genişlemesine önemli bir katkı sağlayacak.

Dedeman Hotels & Resorts Yönetim Kurulu Başkan Vekili Murat Özmestçi, imza töreninde yaptığı konuşmada, “Bugün 3 otelimizin imzası için bir araya geldik. Yeni otel projeleri ile uluslararası pazarda genişlemek için önemli adımlar atıyoruz. Bu yeni projeler sadece Dedeman’ın büyüme stratejine değil aynı zamanda Özbekistan’ın turizm alanında gelişmesine de katkı sağlayacak.” ifadelerini kullandı.

Özbekistan’da otel sayısının planlanandan fazla arttığını belirten Dedeman Hotels & Resorts Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Demiray, “Özbekistan’a 3 marka ile girdik ama 10 markanın tamamını yaparız diye düşünüyoruz. 1 otel için anlaşmaya gitmiştik Ulugbek Bey çantadan 2 otel daha çıkardı. Çok önemli lokasyonları olan çok özel bir ülke. Bizim hem dost hem kardeş ülkemiz.” açıklamasında bulundu.

Zarafshan Golden Group Yönetim Kurulu Başkanı Ulugbek Fayziyev ise, “Ülkemizde turizmi geliştirmek adına yeni kararnameler çıkıyor. Türkiye ile ilişkilerimiz çok yakın. Dedeman ile 3 otel için anlaştık daha da fazla otel açacağız.” dedi.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu