Etkinlikler

Afrika Turizm Forumu, 20 Mayıs’ta Mısır’da Başlıyor!

Afrika Turizm Forumu, 20-21 Mayıs 2024 tarihlerinde Mısır’ın Şarm El Şeyh şehrinde düzenlenecek.

GMT Fuarcılık tarafından organize edilen Afrika Turizm Forumu, 20-21 Mayıs 2024 tarihlerinde Şarm El Şeyh Uluslararası Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek.

Rixos Hotels Mısır, konaklama sponsorluğunu üstlendiği Afrika Turizm Forumu’nun açılışını, Mısır Başbakanı Mustafa Madbuli’nin katılımıyla yapacak. Forum, Mısır, Gana, Kenya, Madagaskar, Tanzanya, Uganda ve diğer birçok ülkeden yaklaşık 2000 davetli turizm profesyoneli, seyahat acenteleri ve turizm otoritelerini bir araya getirecek.

Forum, Rusya, Türkiye, Almanya, Polonya, Romanya, Azerbaycan, Belarus, Kazakistan, Kırgızistan, Moldova, Özbekistan, Türkmenistan, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Abudabi, Katar, Kuveyt, İran, Lübnan, Umman, Fas, Tunus, Cezayir ve diğer Afrika ülkelerinden turizm profesyonellerini ağırlayacak.

Afrika Turizm Forumu, Türkiye ve Afrika ülkeleri arasındaki turist hareketliliğini artırmayı ve ihracat potansiyelini geliştirmeyi hedefliyor. GMT Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Meral, etkinliğin turizm sektörüne katma değer sağlamayı amaçladığını belirtti.

Konaklama sponsoru olan Rixos Hotels Egypt CEO’su Erkan Yıldırım ise etkinlik hakkında değerlendirmelerde bulundu ve Mısır’ın turizm alanındaki gelişimine katkı sağlamaktan mutluluk duyduklarını ifade etti. Yıldırım, Afrika Turizm Forumu’nun aynı zamanda 2025 yılında gerçekleşecek olan Afrika Turizm Fuarı’nın da lansmanını yapacağını belirtti.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu