Yurtiçi TurizmEtkinliklerSpor Turizmi

Martı Marina & Yacht Club, Bosphorus Boat Show Kara Fuarı’nda Göz Kamaştırdı

Mavi Bayraklı Türkiye’nin İlk Denize Girilebilen Marinası Martı Marina & Yacht Club, Bosphorus Boat Show Kara Fuarı’nda Yoğun İlgiyle Karşılandı

Türkiye’nin denize girilebilen ilk marinası ve mavi bayrak sahibi olan Martı Marina & Yacht Club, katıldığı Bosphorus Boat Show Kara Fuarı’nda deniz tutkunlarından büyük ilgi gördü. Martı Marina & Yacht Club, deneyimli kadrosu ve 7/24 hizmet anlayışıyla her boyutta 380 tekne kapasitesi sunarak yanı başındaki Martı Hemithea Hotel ile birlikte misafirlerine deniz ve karayı birleştiren ayrıcalıklı hizmetler sundu.

Yat ve Tekne Endüstrisi Derneği (YATED) tarafından düzenlenen ve Türkiye’nin en büyük tekne fuarı olan Bosphorus Boat Show Kara Fuarı, 17-24 Şubat 2024 tarihleri arasında Yeşilköy’deki İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşti. Fuarda, birbirinden lüks tekne ve yatların sergilendiği, deniz tutkunlarının büyük ilgi gösterdiği bir atmosfer oluşturulurken, marinalar ve diğer sektör paydaşları da önemli birer rol üstlendiler.

Fuarda renkli ve hareketli bir atmosfer hakimdi ve Türkiye’nin köklü turizm markası Martı Hotels & Marinas, Martı Marina & Yacht Club ile birlikte geleneksel olarak yerini aldı. Martı Marina & Yacht Club, ziyaretçilerini sunduğu ayrıcalıklı hizmetler hakkında bilgilendirirken, misafirlerini 3’üncü salondaki standında ağırladı.

EN GÖZDE YAT LİMANLARI ARASINDA YER ALAN MARTI MARINA & YACHT CLUB

Dünyanın en özel tatil merkezlerinden biri olan Marmaris’in Hisarönü’nde Orhaniye Köyü’nde hizmet veren Martı Marina & Yacht Club, eşsiz konumu ve ayrıcalıklı hizmetleriyle deniz tutkunlarının en gözde yat limanları arasında yer alıyor. Aynı zamanda Ege’nin cazibe merkezlerine yakınlığı ile turistlerin ve deniz tutkunlarının uğrak yeri olan Martı Marina & Yacht Club; misafirlerine benzersiz bir tatil ve konaklama deneyimi sunuyor.

“AYRICALIKLI HİZMET SUNUYORUZ”

Martı Hotels & Marinas Yönetim Kurulu Başkanı Oya Narin, Martı Marina & Yacht Club olarak, deniz tutkunlarını ve sektörün tüm unsurlarını bir araya getiren bu önemli organizasyonda yer almaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Narin ayrıca, ziyaretçilerin gösterdiği yoğun ilginin memnuniyet verici olduğunu vurguladı.

Martı Marina & Yacht Club, lokasyonu, doğal güzellikleri ve ayrıcalıklı hizmetleriyle bir marinadan öte bir deneyim sunuyor. Deneyimli kadrosuyla 24 saat kesintisiz hizmet sunan tesis, her boyutta denizde 380 tekne bağlama ve karada 100 tekne kapasitesine sahip. Marinada, 6 metre genişlik ve 50 tona kadar teknelere bakım-onarım hizmeti de veriliyor. Mavi bayraklı plajları ise misafirlere sunduğu ayrıcalıklardan sadece biri.

Ayrıca, Martı Hemithea Hotel, Martı Hotels & Marinas’ın yarım asırlık tecrübesiyle misafirlere farklı ve özel bir tatil deneyimi sunuyor. Butik otel, doğayı lüks ile buluşturan konforu, Ege ve Akdeniz rüzgarlarının estiği balkon ve teraslara sahip odalarıyla dikkat çekiyor. Butik otel ve marina bir arada, deniz ve karayı birleştiren unutulmaz bir tatil ve konaklama deneyimi sunuyor.

“YÖRE HALKI İLE İÇ İÇEYİZ”

Martı Hotels & Marinas, bölgedeki doğal, kültürel ve sosyal dokuya uyum sağlamaya önem veriyor. Hemithea kazılarına sponsor olan Martı, yöre halkı ile etkinlikler düzenleyerek iç içe bir hizmet anlayışı benimsiyor. Yat kulübü, çeşitli etkinlikler ve yelken yarışları düzenlerken, bölge çocuklarına yelken eğitimleri veriyor ve su sporlarını öğretiyor. Ayrıca, marinamızın bulunduğu köyde bir okul bulunuyor ve Martı Hotels & Marinas, bölgedeki eğitim faaliyetlerine destek olmaya devam ediyor.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu