Yurtdışı TurizmEtkinlikler

Prontotour 30. Yılını Fas’ta Kutladı

Türkiye’nin lider seyahat şirketlerinden Prontotour, kuruluşunun 30. yılını Fas’ın büyüleyici atmosferinde kutluyor. Ünlü oyuncular, Marakeş’in mistik dünyasını Prontotour’un rehberliğinde keşfetme fırsatını yakaladı.

Prontotour, seyahat endüstrisinde 30 yılı geride bırakmanın gururunu yaşarken bu özel dönüm noktasını Marakeş’te kutluyor. Seray Kaya, Ümit Kantarcılar, Sera Kutlubey, İlayda Ildır ve Alican Okumuş gibi tanınmış isimler, 4 gün boyunca Marakeş’in büyüleyici atmosferini Prontotour’un özel dokunuşuyla deneyimledi.

Fas’ın kalbinde unutulmaz bir deneyim yaşandı

Davetliler, Marakeş’in önde gelen otellerinden Fairmont Royal Palm Marrakech’te ağırlanarak Prontotour’un yüksek standartlarını ve Marakeş’in egzotik güzelliklerini keşfetti. Medine (Eski Çarşı), Bahia Sarayı ve Majorelle Bahçesi gibi şehrin simge noktalarını gezen konuklar, Fas’ın zengin kültürüne ve tarihine yakından tanıklık ettiler.

Unutulmaz anılarla dolu büyüleyici bir seyahat

Marakeş kent merkezinin dış bölgesinde geniş bir arazi üzerine kurulan etkileyici gösteri mekanlarında, yerel dans ekiplerinin performansları ve yüzyıllardır devam eden geleneksel Fantasia gösterisi ile atlı akrobasi şovları, konuklara unutulmaz anlar yaşattı. Prontotour misafirleri, Marakeş’in mistik atmosferini doyasıya yaşayıp bu anları ölümsüzleştirme fırsatını yakaladılar.

Prontotour 30 yıldır güvenilir tatilin adresi

30 yılını Marakeş’te kutlayan Prontotour, seyahat tutkunlarını keşiflere davet etmeye devam ediyor. Uzman rehberleri ve deneyimli ekibiyle Prontotour, her geçen gün büyüyen ailesiyle dünyanın dört bir yanını keşfetme fırsatı sunuyor. 90’dan fazla ülkeye seyahat imkanı sunan ve sektörde öncü bir konumda olan Prontotour, misafirlerine her bütçeye uygun tatil paketleriyle en yüksek kalitede hizmet sunmaya devam ediyor.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu