Yurtdışı Turizm

Bentour, 2024-25 Kış Sezonu Tatil Programını Genişletiyor ve Erken Rezervasyon Avantajları Sunuyor

Bentour, 2024-25 kış sezonu için büyük bir kısmını satışa sundu.

Bentour Reisen, özellikle Türkiye, Kanarya Adaları, Balear Adaları ve Mısır’a yönelik 2024-25 kış sezonu programının önemli bir bölümünü satışa çıkardığını duyurdu.

Bentour’un 2024-25 kış programında genişletilmiş ürün yelpazesi ve uçuş seçenekleri bulunmakta, özellikle Mısır destinasyonu ön plana çıkıyor. Hurghada’da yer alan Serry Beach Resort ve Safaga ile Soma Bay arasındaki Amarina Abu Soma Resort & Aquapark, Bentour’un Mısır’daki programına eklediği otellerden sadece birkaçı.

Bentour CEO’su Deniz Uğur, “Kış sezonu için büyük bir kısmını şimdiden rezervasyonlara açmamız, seyahat acenteleri ortaklarımız ve müşterilerimiz için önemli bir avantaj sunuyor. Erken plan yapan müşterilerimiz, istedikleri otelleri daha uygun fiyatlarla satın alabiliyorlar. Zaten Akdeniz ve Kanarya Adaları gibi bölgelere olan talep oldukça yüksek” şeklinde konuştu.

Bu açıklamalarla birlikte, müşteriler erken rezervasyon yaparak tercih ettikleri otelleri şimdiden en iyi fiyatlarla garantileyebilirler. Özellikle Akdeniz ve Kanarya Adaları gibi destinasyonlara olan talep giderek artıyor.”

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu