Otel HaberleriYurtdışı Turizm

Dedeman Hotels, Bakü’de Yeni Otel İçin İmza Attı

Dedeman Hotels, 29 otelle faaliyet gösterdiği üç farklı ülkede yeni bir otel için franchise sözleşmesi imzaladı. Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de bulunan ve Kafkaslar’ın Paris’i olarak bilinen bir konumda yer alacak olan bu otel için Park Dedeman Bakü Oteli adıyla franchise sözleşmesi imzalandı.

Dedeman Turizm Yönetimi A.Ş. ile Do-Dem arasında yapılan bu anlaşma, yeni otelin işletme hakkını belirlemektedir.

Yeni otel için gerçekleştirilen imza törenine, Dedeman Turizm Yönetimi’nin yeni Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Demiray, Başkan Vekili Murat Özmestçi, Yönetim Kurulu üyeleri Banu Dedeman ve Rıfat Dedeman katıldılar.

Park Dedeman Bakü Oteli, 2024 yılında kapılarını açacak ve Dedeman Hotels & Resorts International’ın yurtdışındaki dördüncü oteli olacak.

Otel, 96 odasıyla farklı büyüklüklerdeki konaklama seçenekleri sunacak. Ayrıca, bir A’la carte restoranı, bir çatı katı restoranı, SPA merkezi, açık ve kapalı yüzme havuzları ve çeşitli büyüklüklerde toplantı odalarıyla misafirlerine dört mevsim boyunca ayrıcalıklı bir konaklama deneyimi yaşatacak.

Modern mimarisi ve üstün hizmet anlayışıyla Park Dedeman Bakü, iş ve tatil amaçlı konaklamalar için Bakü’deki yeni bir adres olacak.

Otelimiz, şehrin oteller bölgesinde, ulaşım yollarının tam ortasında konumlanmış olup, Hazar Denizi ve şehir manzaralarına sahip konforlu konaklama seçenekleri sunarak yurt içi ve yurt dışından gelen misafirlerine Dedeman’ın ayrıcalıklı dünyasını sunacak.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu