Yurtdışı Turizm

Maldivler Otelleri, Bahar ve Yaz Sezonunda Rus Turistlere Büyük İndirimler Sunuyor!

Maldivler Otelleri, Bahar ve Yaz Sezonunda Rus Turistlere Büyük İndirimler Sunuyor

Rusya pazarından daha fazla pay almayı hedefleyen Maldivler otelleri, bahar ve yaz ayları için çeşitli avantajlar sunuyor. PAC Group’un Rus tur operatörü yetkilileri, Maldivler otellerinin Çin ve Hindistan pazarlarında beklenen talebi karşılayamadığını ve bu nedenle Rusya pazarına odaklandığını belirtti. Bu çerçevede, Maldivler’deki oteller cazip fiyatlar ve ek bonuslarla Rus turistleri cezbetmeye çalışıyor.

Tourdom.ru’da yer alan habere göre, erken rezervasyonlarda sunulan indirimlerle Maldivler’deki oteller, Türkiye’nin güney sahillerindeki kaliteli otellerle benzer fiyatlarla tatil yapma imkanı sunuyor. PAC Group yetkilisi, “VIP segmentte Maldivler’de tatil maliyetinin neredeyse Türkiye ile karşılaştırılabilir düzeyde olduğunu belirtti. Temmuz-Ağustos aylarında, Antalya kıyılarına göre daha ılıman bir iklim arayan turistler için Maldivler güvenle tercih edilebilir” şeklinde konuştu.

Yüzde 50’ye Varan İndirimler Sunuluyor!

ART-TOUR başkanı Dmitry Arutyunov, yüksek dolar kurunun etkisiyle son aylarda Maldivler’deki otel doluluklarının istenen seviyede olmadığını belirtti. Bu nedenle, oteller bahar ve yaz aylarında doluluk oranlarını artırmak için erken rezervasyonlara özel kampanyalar düzenliyor. Arutyunov, “Maldivler otellerinin promosyonları, %50’ye varan indirimler, ücretsiz transferler ve yarım pansiyondan her şey dahile yükseltmeleri içeriyor. Ayrıca çocuklara ücretsiz konaklama ve transfer imkanı sunuluyor” açıklamasında bulundu.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu