Yurtdışı Turizm

Afrika Turizm Forumu Kapılarını Açmaya Hazırlanıyor

Afrika Turizm Forumu, 20-21 Mayıs tarihlerinde Mısır’ın Sharm El Şeyh kentinde gerçekleştirilecek.

Bu etkinlikte, Afrika’nın turizm potansiyeli sergilenecek ve sürdürülebilir turizm hedeflerine katkı sağlanacak. Forumun açılış konuşmalarını ATF Kurucu Başkanı Selçuk Meral, Mısır Başbakanı Mostafa Kamal Madbouly, Mısır Turizm ve Eski Eserler Bakanı Ahmed Issa ve GAFI Başkanı Hossam Heiba yapacak.

Destinasyon Oluşturma ve Yönetme

Forumun açılışının ardından, Rixos Otelleri Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, “Destinasyon Oluşturma ve Yönetme” konulu bir konuşma yapacak. Tamince, bu konuda tecrübelerini paylaşacak.

Lüks Turizm Markalarının Başarısı

ATF Kurucu Başkanı Selçuk Meral’in yönettiği oturumda, lüks turizm markalarının yöneticileri başarı sırlarını paylaşacak. Bu oturumda, Latif Group Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Nasser Abdellatif ve Accor Group CEO’su Gaurav Bhushan konuşma yapacak.

Afrika – Yeni Gelecek

EABA Başkanı Dr. Yousrey Elsharkawi’nin moderatörlüğünde, Sénégal Büyükelçiliği Müsteşarı Diallo Mamadou Seydou, Ruanda Cumhuriyeti-Kahire Büyükelçiliği İkinci Müsteşarı Alice Uwabeza ve Komor Adaları Turizmden Sorumlu Devlet Bakanı H.E. Moctar Ould Dada Hamdane konuşacak.

Lider Pazarın Gelişimi

Bu oturumda, CIS pazarının gelişimi ele alınacak. Moderatörlüğü Antalya Kent Konseyi Turizm Grubu Başkanı Recep Yavuz yapacak. Konuşmacılar arasında FUN&SUN Yönetim Kurulu Başkanı Taras Demura, Pegas Touristik Koordinatörü Orhan Sancar, Anex Tour Russia Genel Müdürü Eldar Musaoğlu ve Rocket DMC International Hissedarı Roula Jouny yer alacak.

Almanya Pazarı için Mısır ve Afrika

Almanya pazarının Mısır ve Afrika’daki önemi, Hüseyin Baraner’in moderatörlüğünde ele alınacak. Konuşmacılar arasında Corps Touristique Başkanı Hannelore Hildegard Kleber, TUI Travel Star Basın Sözcüsü Michael Blum, FTI Group CEO’su Hisham Nagi ve Voice4Africa’dan Julia Kathrin Kleber bulunacak.

Kıtadaki Potansiyel

Afrika’nın turizm potansiyeli, TÜRSAB Yönetim Kurulu Üyesi Erol Türk’ün moderatörlüğünde ele alınacak. Konuşmacılar arasında TSFE CEO’su Amr Elhamy Aboul Enein, BTB Tours CEO’su Salih Gözcü, Prontotour Yönetim Kurulu Başkanı Ali Onaran ve Nakhal kurucusu Elie Nakhal yer alacak.

B2B Görüşmeler ve After Party

Etkinliğin ikinci gününde, ulusal ve uluslararası turizm profesyonelleri, yatırımcılar, kanaat önderleri, politika yapıcılar ve karar vericiler B2B görüşmeler yapacak. Günün sonunda ise Rixos Seagate Hotel’de gerçekleştirilecek After Party ile Afrika Turizm Forumu 2024 programı tamamlanmış olacak.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu