Yaz Turizmi

Bentour’dan İptal Edilen FTI Rezervasyonlarına Destek

FTI’ın iflas başvurusunun ardından Almanya, İsviçre ve Avusturya’da Türkiye uzmanı olarak faaliyet gösteren Bentour Reisen, seyahat acenteleri ve müşterilerini yalnız bırakmıyor. Bentour, iptal edilen FTI rezervasyonları için “eşleştirme talebi ile entegre edilmiş rezervasyon” imkanı sunuyor.

Destekleyici Rezervasyon İmkanı

Bentour Reisen, 15 Haziran 2024 tarihinden itibaren iptal edilen FTI rezervasyonları için “eşleştirme talebi ile entegre edilmiş rezervasyon” imkanı sunarak, seyahat acentelerinin müşterilerine kıyaslanabilir fiyata seyahat sunmalarını hedefliyor. Bu teklif, FTI rezervasyonları iptal edilen müşterilere Bentour üzerinden benzer fiyatlarla yeni rezervasyon yapma olanağı tanıyor.

Fiyat Eşitleme ve Otel İşbirlikleri

Bentour Reisen, iptal edilen FTI rezervasyonlarına benzer fiyatlar sunmak için otellerle doğrudan iletişime geçerek uygun indirimler sağlıyor. Türkiye’deki 100’ün üzerindeki otel ortağı, Bentour’a orijinal fiyatları eşitleyeceklerine dair onay verdi. Bu otellerin fiyat ayarlamaları hızlı bir şekilde gerçekleşiyor ve günde birkaç kez güncellenen listeye www.bentour.ch/hotel-liste adresinden ulaşılabiliyor.

CEO Deniz Uğur’un Açıklamaları

Bentour Reisen CEO’su Deniz Uğur, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Misafirleri hak ettikleri tatile çıkarmak bizim görevimizdir. Sektör olarak birlikte olmalıyız. Bu nedenle, bu zorlu zamanlarda seyahat acenteleri ve müşterilerini en iyi şekilde desteklemek bizim için özel bir önceliktir. Ortaklarımızın zorlu durumlarda bile bize güvenebileceklerini ve müşterilerine cazip alternatifler sunabileceklerini vurguluyoruz. Ortaklarımızla birlikte çözümler bulmaya ve müşterileri mutlu etmeye kararlıyız,” dedi.

Rezervasyon Süreci

Seyahat acenteleri, müşteri talebi olarak rezervasyon numarasını ve müşterinin ödediği fiyatı rezervasyon sistemine girdikten sonra başarılı bir müzakere durumunda rezervasyon onayı veya fatura ayarlanıyor.

Bentour Reisen Hakkında

Kuruluşundan bu yana yirmi yıldır bir aile şirketi olan Bentour Reisen, fiziksel satışa odaklanarak seyahat acenteleriyle yoğun ve kişisel bir işbirliğini sürdürüyor. Piyasadaki en cazip komisyon modellerinden birini sunan Bentour Reisen, komisyonları müşterinin ödeme yapmasından hemen sonra veya tam ödeme yapıldıktan sonra ödemektedir.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu