Otel Haberleri

Starway World Best Hotels ödülünü kazanan oteller

İşte Starway World Best Hotels ödülünü kazanan oteller

Coral Travel Group’un Coral ‘Travel Starway World Best Hotels 2023’ ödülleri sahiplerini buldu. Dört kategoride ‘Coral Travel Starway World Best Hotels’ ödüllerini kazanan dünya genelindeki oteller, ITB Berlin kapsamında düzenlenen özel bir etkinlikte ödüllerini aldılar. Bu ödüller, ‘Top 100 World Best Hotels’, ‘Çocuk Dostu Oteller’, ‘Çevre Dostu Oteller’ ve ‘Coral Family Club Otelleri’ kategorilerinde verildi.

Misafirlerin anketler aracılığıyla yaptığı değerlendirme sonucunda, ‘Top 100 World Best Hotels’ kategorisinde Ela Excellence Resort Belek (Türkiye) birinci, Mitsis Rinela (Yunanistan) ikinci ve Maxx Royal Belek Golf Resort (Türkiye) üçüncü olarak ödüllendirildi.

Türkiye’den 58, Mısır’dan 12, Yunanistan’dan 10, İspanya’dan 6, Birleşik Arap Emirlikleri’nden 5, Tayland’dan 4, Maldivler’den 2, Tunus’dan 2 ve Vietnam’dan bir otel olmak üzere, ilk 100’e giren tesislerin dağılımı açıklandı.

‘Çocuk Dostu Oteller’ kategorisinde en iyi aktivitelere sahip otel Maxx Royal Belek Golf Resort birinci olurken, ‘Çevre Dostu Oteller’ kategorisinde ise ilk sırayı Gloria Serenity Resort aldı. Her iki kategoride de 25 otel ödüllendirildi.

Coral Travel’ın çocuklu aileler için geliştirdiği konsept olan ‘Coral Family Club Otelleri’ kategorisinde birinci Xanadu Resort Hotel Belek oldu.

Starway World Best Hotels ödül sıralaması, 29 destinasyonda bulunan 6249 otelden alınan misafir memnuniyeti anketlerinin istatistiksel analiziyle belirlendi. Coral Travel müşterilerinin otellerdeki personel, oda ve otel koşulları, yiyecek-içecek, çevre duyarlılığı, bahçe ve havuz durumları, temizlik, çocuk alanları, eğlence ve spor aktivitelerini değerlendirdiği bu anketler sonucunda, otellerin yıldız sayısına bakılmaksızın analiz edilerek sıralamalar belirlendi.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu