Otel Haberleri

Antalya, Türkiye’nin İlk Mövenpick Resort Oteline Ev Sahipliği Yapıyor!

Antalya, dünyaca ünlü otel markası Accor’un iş birliğiyle Türkiye’nin ilk Mövenpick Resort oteline ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Accor, Prince Grup ile bir araya gelerek Türkiye’nin turizm potansiyelini artırmak amacıyla bu önemli projeyi hayata geçiriyor. Mövenpick Resort Antalya Tekirova, 383 odalı olarak Türkiye’nin Akdeniz Bölgesi’nde hizmete girecek ve Mövenpick markasının Türkiye’deki ilk resort oteli olacak.

Accor’un Orta Doğu, Afrika ve Asya Pasifik bölgesindeki güçlü konumu, Türkiye’nin turizm sektöründeki yükselen potansiyeline güç katacak. Prince Grup Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Lepiev, projenin heyecan verici olduğunu ve Accor ile iş birliği yapmaktan gurur duyduklarını belirtti. Aynı şekilde, Accor’un Orta Doğu, Afrika ve Türkiye COO’su Paul Stevens, Mövenpick Resort Antalya Tekirova’nın Türkiye’deki konaklama deneyimini yeniden tanımlayacağına inandığını dile getirdi.

Mövenpick Resort Antalya Tekirova, 120.000 metrekarelik bir alana yayılarak misafirlerine beş yıldızlı bir deneyim sunacak. Tatil köyü, mavi bayrakla ödüllendirilmiş berrak deniziyle ve çeşitli konaklama seçenekleriyle dikkat çekiyor. Ayrıca, spa alanı, havuzlar, çocuk kulübü ve Aquapark gibi birçok eğlence imkanı da misafirlerin hizmetine sunulacak.

Mövenpick Resort Antalya Tekirova’nın, Antalya’nın turizm potansiyeline büyük katkı sağlaması bekleniyor. Accor’un Türkiye’deki varlığı, ülkenin turizm sektöründeki büyüme ve gelişmesine destek olacak şekilde devam ediyor.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu