Otel Haberleri

Sheraton İstanbul Ataköy Hotel’in Genel Müdürü Seçil Aytin Arslan Oldu

Sheraton İstanbul Ataköy Hotel’in yeni genel müdürü olarak Seçil Aytin Arslan atandı. Marriott International’a bağlı olan otelin yönetimini devralan Arslan, uzun yıllara dayanan tecrübesiyle dikkat çekiyor.

Seçil Aytin Arslan, yaklaşık 15 yıllık kariyerine satış ve pazarlama departmanında başladı. Kariyerinin ilk yıllarında Sheraton İstanbul Ataköy Hotel’de satış ve pazarlama bölümünün çeşitli kademelerinde görev aldı. Ardından, Hilton İstanbul Kozyatağı’nın açılış ekibinde yer aldı ve sonrasında DoubleTree by Hilton İstanbul Moda ile Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn’da satış ve pazarlama ekiplerinin başında bulundu.

Genel müdür olarak Crowne Plaza İstanbul Old City’de uzun bir süre çalıştıktan sonra, Arslan Mayıs ayı itibarıyla Sheraton İstanbul Ataköy Hotel’e genel müdür olarak katıldı.

Seçil Aytin Arslan, Sheraton İstanbul Ataköy Hotel’in bölgede uzun zamandır var olan liderlik konumunu koruyarak bir yaşam merkezi haline gelmesini ve çevredeki herkes için her ihtiyacı karşılayan, en çok tercih edilen otel olmasını hedeflediğini belirtti.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu