Otel Haberleri

Re-Pie Portöy, Bodrum’da Dev Turizm Yatırımı İçin 250 Milyon Dolar Ayıracak

Re-Pie Portöy’e ait Artnouve Girişim Sermayesi Yatırım Fonu’nun, Bodrum-Demirbükü’ndeki 400 dönümlük araziye 250 milyon dolarlık turizm yatırımı yapacağı açıklandı. Portföy yönetim şirketi Re-Pie Portföy, yeni fonu Artnouve Girişim Sermayesi Yatırım Fonu (Artnouve GSYF) aracılığıyla Bodrum’a büyük ölçekli bir turizm yatırımı gerçekleştirecek. Artnouve GSYF’nin Bodrum projesi, son dönemlerde yapılmış en büyük turizm yatırımlarından biri olacak.

Artnouve, Türkiye’nin en büyük girişim sermayesi yatırım fonu olarak, sürdürülebilirlik vizyonuna sahip şirketlere yatırım yaparak yeni kentsel mekanlar, yaşam alanları, akıllı şehir ve inşaat teknolojileri geliştiriyor.

Amanruya Oteli’nin de satın alındığı proje, ultra lüks villalardan oluşan bir yaşam kompleksi ve dünyaca ünlü ultra lüks otel markası Aman’ın da içinde yer alacağı bir konseptle hayata geçirilecek.

Re-Pie Portföy Yönetim Kurulu Başkanı Dr. M. Emre Çamlıbel, projenin 250 milyon dolarlık kaynakla kurulan Artnouve GSYF’nin ilk yatırımı olduğunu belirtti. Çamlıbel, “Bu proje ile sürdürülebilirlik odaklı en nitelikli yaşam alanlarından birini oluşturmayı hedefliyoruz. Bölgenin doğal zenginliklerini koruyarak, turizmin geleceğine katkı sağlamayı amaçlıyoruz. Artnouve GSYF’nin ulaştığı 250 milyon dolarlık fonla Türkiye’nin en büyük girişim sermayesi yatırım fonu olmayı başardık” dedi.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu