Havayolları

Sabiha Gökçen Havalimanı Temizlik Şikayetleriyle Gündemde

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nda temizlik ve hijyen konusundaki şikayetler artarak devam ediyor. Daha önce havalimanı içinde dolaşan köpekler ve çöp yığınları ile gündeme gelen Sabiha Gökçen, şimdi de kullanıcıların temizlikle ilgili olumsuz yorumlarıyla karşı karşıya.

Cumhuriyet Gazetesi yazarı Mine Gökçe Kırıkkanat, sosyal medya platformu X’te yaptığı açıklamada, “Sabiha Gökçen Havalimanı çok kötü işletiliyor! Yerler pis, asansör kapıları parmak izi dolu, bazı düğmeler kırılmış ve yapışkan bantla tutturulmuş. Engelli tuvaleti leş gibi kokuyor, bin yıldır temizlenmeyen küvet kabuk bağlamış… 3. dünya ülkesine giriş kapısı adeta, rezillik.” ifadelerini kullandı.

Havalimanında benzer durumları gözlemleyen vatandaşlar, Kırıkkanat’ın paylaşımının altına çok sayıda yorum yazdı. İşte o yorumlardan bazıları:

  • “Geçen hafta oradaydım, gerçekten tuvaletler çok kötü kokuyordu. Böyle bir havalimanına yakışmıyor.”
  • “Asansörlerin durumu içler acısı, temizlik yapılmıyor belli ki.”
  • “Köpekler hâlâ ortalıkta dolaşıyor mu? Geçen sefer gittiğimde karşılaştım, korkunçtu.”

Sabiha Gökçen Havalimanı, İstanbul’un yoğun hava trafiğini karşılayan önemli bir nokta olmasına rağmen, temizlik ve hijyen konusundaki bu olumsuz yorumlar, yetkililerin acil önlem almasını gerektiriyor.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu