Otel Haberleri

Wyndham, 2024’te Türkiye’de Hemen Her Şehirde Yeni Otellerle Karşınızda

Wyndham Hotels, Türkiye’deki genişleme hedeflerini hızlandırıyor.

Şirket, 2025 yılına kadar Türkiye’deki otel sayısını 150’ye çıkarmayı planlıyor ve bu kapsamda resort markası Dolce’yi de Türkiye’ye getirmeyi hedefliyor.

Wyndham Hotels & Resorts EMEA Başkanı Dimitris Manikis, Türkiye pazarına uyum sağlayabilecekleri düşündükleri life style Vienna House, üst segment toplantı oteli veya resort konseptli Dolce by Wyndham markalarını 2024’te Türkiye’ye getirmeyi planladıklarını belirtti. Şirketin Türkiye’deki 43 şehirde bulunan 111 oteli, 2024’te 130’a ve 2025 sonunda ise 150’ye çıkarma hedefi bulunuyor.

“Batman ve Diyarbakır odağımızda

Manikis, “Dünya genelinde 9 bin 150 civarı otelimiz var, bunun yüzde 95’i franchise. 25 markamızın 10’u Türkiye’de var. Türkiye pazarına baktığımızda pazara uyum sağlayabileceğini düşündüğümüz life style Vienna House ve üst segment toplantı oteli ya da resort konseptli Dolce markalarını 2024’te Türkiye’ye getirmeyi planlıyoruz. Konaklama sektörü sadece yabancı ziyaretçilerden oluşmuyor, yerel ekonomiye de bakmak lazım. Batman, Diyarbakır da odağımızda” diye konuştu.

Manikis ayrıca, 2024 yılında Avrupa’daki en büyük üç bütçeli havayolu şirketinin çok iyi geçmesini beklediğini ifade ederek, ancak jeopolitik riskler ve iklim değişikliği gibi küresel faktörlerin olası etkilerine dikkat çekti. Türkiye’de her kentte bir otel açma planları olan Wyndham Hotels & Resorts Türkiye Ülke Direktörü Murat Özel ise, Ankara’da bir ay içinde bir otel açılışı planladıklarını ve Eskişehir’de de yeni bir otel açacaklarını belirtti.

Özel, her şey dahil sistemine de değinerek, eskiden ekonomik kesimin tercih ettiği bir sistem olan her şey dahilin günümüzde deluxe kategorisinde de bulunduğunu ancak farklı uygulandığını vurguladı.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu