Otel Haberleri

Marriott Türkiye’de 20 Yeni Otel Açmayı Planlıyor

Marriott International, Türkiye’de 20 yeni otel daha açma hedefiyle büyüme stratejisini güçlendiriyor. Son beş yılda neredeyse iki katına çıkan varlığıyla Türkiye pazarındaki yaygınlığını artırmayı amaçlayan şirket, 50’den fazla tesiste ve 8 bini aşkın odada konuklara hizmet sunuyor.

Marriott International Başkanı ve CEO’su Anthony Capuano, Türkiye’yi ziyaret ederek bu kararı doğruladı. Capuano, Türkiye’nin zengin kültürel mirası, doğal güzellikleri ve benzersiz seyahat deneyimleriyle önemli bir destinasyon olduğunu vurgulayarak, ‘Marriott International olarak, Türkiye’nin turizm sektöründeki büyümesine ve çeşitlenmesine katkıda bulunmaktan gurur duyuyoruz’ dedi.

Marriott’un Türkiye’deki büyüme stratejisinin bir parçası olarak, şirketin Türkiye’deki varlığını artırması ve iş gücünü geliştirmesi hedefleniyor. Anthony Capuano’nun planları arasında, Türkiye’deki Marriott otellerinde eğitim ve iş deneyimi fırsatları sunacak bir otelcilik okulu kurmak da bulunuyor.

2025 yılına kadar 20’den fazla yeni otel açılması planlanıyor. Bu açılışlar arasında lüks, premium ve ekonomi segmentlerinde yer alacak tesisler bulunacak. Özellikle Four Points Express by Sheraton markasının Türkiye’deki büyümesi hız kazanacak. Bu kapsamda, Ankara, Antalya ve İstanbul’da dört yeni Four Points Express by Sheraton otelinin açılması bekleniyor.

Moxy Hotels’in Türkiye’de İstanbul ve İzmir’de projelerle giriş yapması planlanıyor. Ayrıca, AC by Marriott, Aloft Hotels ve Residence Inn by Marriott gibi markaların portföylerinin de genişletilmesi planlanıyor.

Marriott’un Türkiye’deki varlığı şu anda 20 farklı marka altında faaliyet gösteriyor. Bu markalar arasında lüks, premium, odaklı hizmet ve ekonomi segmentlerinde çeşitli deneyimler sunan oteller bulunuyor. Türkiye’deki varlıklarının artırılmasıyla birlikte Marriott International, Türk turizmine ve ekonomisine önemli bir katkı sağlamayı hedefliyor.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu