Havayolları

Milas-Bodrum Havalimanı, Yaz Sezonuna Almanya’dan İlk Dış Hat Uçuşlarıyla Başladı

Milas-Bodrum Havalimanı’na Yaz Sezonunun İlk Dış Hat Uçuşları Gerçekleştirildi

TAV Havalimanları’nın işlettiği Milas-Bodrum Havalimanı, SunExpress’in Almanya’nın Frankfurt ve Düsseldorf şehirlerinden gerçekleştirdiği yaz sezonunun ilk dış hat uçuşlarını ağırladı.

Dün (24 Mart) SunExpress’in XQ 463 sefer sayılı uçuşuyla Frankfurt’tan saat 14.20’de, XQ 659 sefer sayılı uçuşuyla da Düsseldorf’tan saat 23.50’de Milas-Bodrum’a inen toplam 360 yolcu, terminalde çiçeklerle karşılandı.

Milas-Bodrum Havalimanı DHMİ Başmüdürü Yücel Karadavut, TAV Milas-Bodrum Genel Müdürü İclal Kayaoğlu, uçuş ekibi ve havalimanı yetkililerinin katıldığı törenle ilk uçuş karşılandı. SunExpress, haftanın her günü Bodrum’a Düsseldorf, Frankfurt, Stuttgart, Münih, Köln, Hannover ve Berlin şehirlerinden uçuşlar düzenleyerek 26 Ekim’e kadar hizmet verecek.

TAV Milas-Bodrum Genel Müdürü İclal Kayaoğlu, “Sezonun ilk dış hat yolcularını karşılamaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Bodrum’u ziyaret etmek için çaba gösteren yolcuları ağırlamaktan ve destinasyon sayımızı artırarak bölge ekonomisine katkıda bulunmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu yaz, Jet Time Airlines, Smartwings Slovakia S.R.O, Norwegian Air Shuttle gibi havayolları ilk kez Milas-Bodrum Havalimanı’na uçuş düzenleyecekler. Bodrum’u dünya genelinde daha erişilebilir kılmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz ve misafirlerimizi ağırlamaktan heyecan duyuyoruz” dedi.

Milas-Bodrum Havalimanı, 3 Kasım’a kadar devam edecek dış hat sezonunda toplamda 56 farklı havayoluyla 75 ayrı destinasyona uçuşlar düzenleyecek. Havalimanı, Jet2Com, EasyJet, Freebird, Ryanair Sun, Corendon, Mavi Gök Havacılık, Discover, SAS Scandinavian, Smartwings Slovakia S.R.O, Norwegian Air Shuttle gibi çeşitli havayollarını ağırlayacak ve Liverpool, Belfast, Manchester, Köln, Krakow, Vilnius, Beyrut, St. Petersburg, Kopenhag ve Rotterdam gibi çeşitli destinasyonlara Milas-Bodrum’dan karşılıklı direkt uçuşlar sunacak.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu