Otel Haberleri

Muzaffer Yıldırım Bodrum’daki Otelini Ne Zaman Açacak?

Muzaffer Yıldırım’ın sahibi olduğu The Stay Grubu, Muğla-Bodrum’da Cennet Koyu’nda Bobo by The Stay isimli yeni bir otel açmaya hazırlanıyor. Otelin Haziran ayında hizmet vermeye başlayacağı duyuruldu.

Muğla-Bodrum’da bulunan Cennet Koyu’nda Cengiz İnşaat ve Hattat Bodrum Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi’nin ardından The Stay Grubu da bölgeye yatırım yaparak otel açacağı öğrenildi.

Öne Çıkan Özellikler

Zeytinlik içinde, denize sıfır konumuyla dikkat çeken Bobo by The Stay, Bodrum’da pek alışık olunmayan endüstriyel tasarımıyla öne çıkıyor. Otel, 24 odası, 3 farklı konseptte restoranları, spa ve fitness alanı, ve 2 plajı ile misafirlerine hizmet verecek. Otelin sahili, ‘özel bir vaha’ olarak pazarlanıyor.

Mimari ve Tasarım

Mimari tasarımı ünlü mimar Mahmut Anlar ve ekibi Geo ID tarafından yapılan Bobo by The Stay, yetişkinlere özel bir tesis olarak tasarlandı. Otel, kültür sanat aktiviteleri, sanatçı iş birlikleriyle yapılacak enstalasyonlar, gün batımı partileri ve yaz sezonu boyunca gerçekleştirilecek sürpriz etkinliklerle Bodrum Cennet Koyu’nda yerini alacak.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu