Otel Haberleri

Fethiye’nin İlk Ramada by Wyndham Oteli, Ölüdeniz’de Hizmete Açıldı

Ramada by Whyndam’ın Fethiye’deki ilk oteli, Ramada by Wyndham Fethiye Ölüdeniz, kapılarını misafirlerine açtı.

Dünya genelinde 95’ten fazla ülkede yaklaşık 9,200 oteliyle hizmet veren Wyndham Hotels & Resorts, Muğla’nın Fethiye ilçesindeki ilk oteli olan Ramada by Wyndham Fethiye Ölüdeniz’in açılışını gerçekleştirdi. Ramada by Wyndham Fethiye Ölüdeniz aynı zamanda Fethiye’nin ilk uluslararası otel zinciri olan oteli olarak da dikkat çekiyor.

Ramada by Wyndham Fethiye Ölüdeniz, 76 misafir odasıyla her birinde balkon bulunan bir otel olarak konumlanıyor. Ayrıca, tesis içinde sonsuzluk havuzu, restoran, spa, sauna, kapalı havuz, araç kiralama hizmeti ve ücretsiz otopark gibi olanaklar da sunulmaktadır.

Wyndham Hotels & Resorts’un Türkiye’deki projelerinden biri olan Ramada by Wyndham Fethiye Ölüdeniz, Wyndham’ın projedeki otel ortağı olan Sertil Turizm İnşaat A.Ş. tarafından franchise modeliyle işletilecek.

Wyndham Hotels & Resorts Türkiye Ülke Direktörü Murat Özel, “Fethiye, gezginler için özel bir yerdir ve Ölüdeniz, bu güzel ilçenin en etkileyici destinasyonlarından biridir. Otel ortağımız Sertil Turizm İnşaat A.Ş. ile birlikte, bölgenin özgün dokusuna ve en yüksek standartlara uygun sürdürülebilir bir konaklama deneyimi sunmaktan büyük bir memnuniyet duyuyoruz,” şeklinde konuştu.

Wyndham Hotels & Resorts’un Türkiye’deki mevcut portföyünde, Ramada by Wyndham Fethiye Ölüdeniz de dahil olmak üzere 110’un üzerinde otel ve 30’dan fazla otel projesi bulunmaktadır.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu