Havayolları

Croatia Airlines, İstanbul’a Yeni Sefer Başlatıyor

Croatia Airlines, Hırvatistan Ulusal Turizm Kurulu, Split Turizm Kurulu ve Split-Dalmaçya Bölge Turizm Kurulu, İstanbul’da Türk iş dünyası (B2B) gazetecileri ve seyahat acentelerine ortak bir tanıtım toplantısı düzenleyerek İstanbul’a yeni bir sefer başlatma kararı aldı.

Hırvatistan’ın bayrak taşıyıcısı Croatia Airlines, Dalmaçya’nın en büyük turizm merkezi Split ile Türkiye’nin en büyük şehri İstanbul’u doğrudan birbirine bağlayacak yeni sezonluk rotasını tanıttı.

Croatia Airlines, Split-İstanbul hattında haftada üç kez doğrudan uçuş gerçekleştirmeyi planlıyor, bu seferler Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri yapılacak. Split-İstanbul hattındaki dönüş uçak biletleri 179 eurodan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Bu yılın yaz sezonunda Croatia Airlines, Split Havalimanı’nı 21 uluslararası destinasyona ve 22 havalimanına bağlayacak. Önümüzdeki turizm sezonunda Croatia Airlines, 50 uluslararası rotada uçuş gerçekleştirerek Hırvatistan’ı 28 uluslararası varış noktasına ve 29 Avrupa havalimanına bağlamayı planlıyor. Havayolu şirketi toplamda 17,200’den fazla uçuş gerçekleştirip 2 milyondan fazla koltuk sunmayı hedefliyor.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu