Otel Haberleri

Elite World’den Yaz Boyunca Geçerli ‘Şehir İçinde Kaçış’ Paketleri

Elite World Hotels & Resorts, Haziran – Eylül ayları arasında şehirde tatil yapmak isteyenler için “Family Escape in The City” paketleri sunuyor. Zincirin dört otelinde geçerli olan bu kampanya kapsamında, oda yükseltme, masaj hediyeleri ve restoranlarda indirim seçenekleri yer alıyor.

Kampanyanın Geçerli Olduğu Oteller:

  • Elite World Grand İstanbul Basın Ekspres
  • Elite World Grand İstanbul Küçükyalı
  • Elite World İstanbul Florya
  • Elite World Grand Sapanca

Kampanya Detayları:

Elite World Grand Sapanca: 1 Haziran – 30 Haziran tarihleri arasında, Pazar – Perşembe günleri geçerli olan “Family Escape In The City” paketi ile 1 gece ve üzeri konaklamalarda, iki kişilik geleneksel Bali veya aromaterapi masajı hediye edilecek. Rezervasyon sırasında spa rezervasyonu da yaptırılması gerekiyor.

Elite World Grand İstanbul Küçükyalı: 1 Haziran – 15 Eylül tarihleri arasında geçerli olan kampanyada, şehir manzaralı odalarda yapılacak rezervasyonlar, oda müsaitliğine göre deniz manzaralı odaya yükseltilebilecek. Ayrıca, yeme-içme harcamalarında %15 indirim uygulanacak ve misafirlere havuz başında iki içecek ikram edilecek.

Elite World İstanbul Florya: 1 Haziran – 1 Eylül tarihleri arasında geçerli olan “Family Escape In The City” paketinde, müsaitlik durumuna göre odalarda bir üst kategoriye oda yükseltme imkanı sunuluyor. Ayrıca, masaj paketlerinde ve restoran harcamalarında %10 indirim uygulanacak.

Elite World Grand İstanbul Basın Ekspres: 1 Haziran – 1 Eylül tarihleri arasında geçerli olan kampanya kapsamında, masaj paketleri ve restoran harcamalarında %10 indirimin yanı sıra, misafirlere odalarda VIP set up sunumu ikram edilecek.

Bu kampanyalar bayram, resmi tatil gibi yoğun dönemler haricinde kullanılabilecek.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu