Otel Haberleri

Murat Özel: Türkiye’de Bu Yıl 10 Yeni Otel ve 2 Yeni Marka Açacağız

Wyndham Hotels & Resorts Türkiye Ülke Direktörü Murat Özel, Türkiye’deki yeni otel ve marka planlarını değerlendirdi. Dünya çapında 95’ten fazla ülkede 24 farklı markayla faaliyet gösteren Wyndham Hotels & Resorts, Türkiye’nin 5. büyük pazarı olma özelliğini taşıyor ve büyümeye devam ediyor. Türkiye’deki varlığını güçlendirmek için yeni otellerle genişlemeyi hedefleyen şirketin ülke direktörü Murat Özel, Dünya Gazetesi’nden Hamide Hangül’e markanın yeni hedefleri ve büyüme stratejileri hakkında bilgi verdi.

“Türkiye’de 110’dan Fazla Otelimiz Var, 10 Farklı Markada”

Türkiye’de uzun yıllardır faaliyet gösteren Wyndham Hotels & Resorts’un Türkiye Ülke Direktörü Murat Özel, “Tamamı franchise modelinde olmak üzere 110’dan fazla otelimize sahibiz. Bu oteller, 10 farklı markamız altında 16 binden fazla odaya ev sahipliği yapıyor. Amacımız, mevcut 10 otel markamıza yeni markalar eklemek ve portföyümüzü genişletmek; bu yıl içinde bu hedefe ulaşmayı planlıyoruz.”

“Vienna House ve Dolce by Wyndham Markalarını Türkiye’ye Getiriyoruz”

Özel, Wyndham’ın Türkiye’de hizmet verdiği markalar arasında Ramada, Wyndham, Wyndham Garden, La Quinta, Tryp By Wyndham ve Trademark gibi bilinen markaların olduğunu belirtti. Ayrıca, Avrupa’da satın alınan Vienna House markasını Türkiye’ye getirmek için çalıştıklarını ve ayrıca Dolce by Wyndham markasını da ülkeye kazandıracaklarını açıkladı.

“2024’te En Az 10 Yeni Otel Açmayı Hedefliyoruz”

Türkiye’nin Wyndham Hotels & Resorts için önemli bir pazar olduğunu vurgulayan Özel, şirketin Türkiye’nin büyüme potansiyeline inandığını ve bu doğrultuda yatırımlarını sürdürdüğünü belirtti. Özel, “Son birkaç yıldır her yıl ortalama 10 otel açtık ve bu yıl için de benzer bir hedefimiz var. 2024 yılında en az 10 yeni otel açarak mevcut 110 otelimizi genişleteceğiz.” dedi.

“2024’te Açılacak Oteller ve Yeni Destinasyonlar”

Murat Özel, 2024 yılında açılması planlanan otelleri ve yeni destinasyonları da paylaştı. Bu oteller arasında Ramada Resort by Wyndham Sapanca Thermal, Ramada Resort by Wyndham Kastamonu, Boreas Hotel Trademark Collection by Wyndham Ankara, Ramada Encore by Wyndham İstanbul Arnavutköy, TRYP by Wyndham İstanbul Maltepe, Ramada by Wyndham Fethiye Ölüdeniz, Ramada by Wyndham Dalaman, Wyndham Tarsus St. Paul, Wyndham Alanya ve Ramada Encore by Wyndham Konya Karatay bulunuyor. Özel ayrıca, Tarsus, Sapanca, Kastamonu, Dalaman, Fethiye, Alanya ve Karatay gibi yeni destinasyonlara odaklanacaklarını ve bu bölgelerde yeni oteller açacaklarını ifade etti.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu