Otel Haberleri

Antalya’ya Sheraton ve Marriott otelleri Geliyor!

Antalya’nın Turizm Arenası: Öz Hotels, Sheraton ve Marriott’un Markalarını Şehre Taşıyor!

Antalya’nın turizm potansiyelini daha da güçlendirmek için adımlar atan Öz Hotels Şirketler Grubu, Marriott Hotels & Resorts’ün prestijli markaları Marriott ve Sheraton‘u şehre getiriyor.

Öz Hotels, Side, Alanya İncekum, Okurcalar ve Antalya merkez olmak üzere 5 otel işletiyor ve artık Antalya merkezinde uluslararası zincir otel markalarıyla işbirliği yapıyor.

Şirket, öncelikle Lara – Bülent Ecevit Bulvarı’nda bulunan ve yapımı tamamlanan otel için Sheraton yönetimiyle franchise anlaşması imzaladı. Bu yeni otel, Four Points Express By Sheraton adıyla yakında misafirlerini ağırlamaya başlayacak.

Ayrıca, 2010 yılından bu yana Lara Caddesi’nde denize sıfır 5 yıldızlı Öz Hotels Antalya Hotel Resort & SPA olarak hizmet veren otel için de Marriott zinciriyle anlaşma yapıldı. Öz Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çelebi Öz ile Marriott International yetkilileri arasında imzalanan franchise anlaşmasıyla bu otel de Dünya’nın en büyük zincir otel grubu Marriott International ailesine katıldı.

Delta Hotels By Marriott adı altında hizmet verecek olan otel, marka standartlarına uygun olarak Haziran ayında misafirlerini ağırlamaya başlayacak.

Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çelebi Öz, “Öz Hotels bünyesindeki uluslararası iki otelin de bir an önce Antalya’ya kazandırılması ve en geç 2024 yılı Haziran ayında hizmete açılabilmesi için tüm çalışmalar titizlikle yürütülüyor. Grubumuza, Antalya ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu