Havayolları

Kuveyt Hava Yolları, Türkiye’deki Rotalarını Genişletiyor

Kuveyt Hava Yolları, yaz sezonunda Türkiye’deki uçuş ağını genişletmeye hazırlanıyor. Turizm sektörünün hareketlendiği dönemde, Kuveyt Hava Yolları’nın Türkiye’ye yönelik yeni rotaları turistlerin ilgisini çekiyor.

Haziran ile Eylül ayları arasında gerçekleştirilecek olan bu yeni uçuşlar kapsamında, Kuveyt Hava Yolları, Antalya, Bodrum ve Trabzon gibi Türkiye’nin popüler destinasyonlarına seferler düzenleyecek.

9 Haziran ile 22 Eylül tarihleri ​​arasında gerçekleştirilecek Kuveyt-Antalya uçuşları, haftada iki sefer olarak çarşamba ve pazar günleri yapılacak. 1 Haziran ile 14 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek Kuveyt-Bodrum uçuşları ise haftada üç gün pazartesi, çarşamba ve cuma günleri gerçekleştirilecek. Kuveyt-Trabzon uçuşları ise 6 Haziran ile 14 Eylül tarihleri arasında haftada üç frekans olarak icra edilecek.

Kuveyt Hava Yolları’nın bu yeni rotaları, Türkiye ile Kuveyt arasındaki turizm ve ticaret ilişkilerinin daha da güçlenmesine katkı sağlayacak. Bu uçuşlarla birlikte, turistler hem tatil hem de iş seyahati için daha fazla seçenek ve kolaylık bulacaklar.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu