Yurtiçi TurizmOtel Haberleri

Turizmde Bir Araya Geliş: LBT Servis, 125 Acenteyi Otelcilerle Buluşturdu

Lüks Seyahat İşletmesi (LBT Servis), İstanbul’daki CVK Park Bosphorus Hotel’de düzenlenen ‘The Royal Experience 2024’ adlı workshop’a Türk Cumhuriyetleri’nden önde gelen seyahat acentelerini ve Türkiye’deki 27 lüks oteli bir araya getirdi.

Workshop’a öncelikle Özbekistan, Kazakistan, Kırgızistan, Rusya, Azerbaycan, Ukrayna ve Gürcistan gibi ülkelerden gelen 125’ten fazla önde gelen acente katıldı.

Lüks Seyahat Başkanı İlimdar Rıza, “Müşteri portföyümüz genellikle VIP segmentte hizmet veren 5 yıldızlı otelleri tercih ediyor. Özellikle kişiye özel, İstanbul ve çevresinde turlar düzenliyoruz.” dedi.

Rıza, pandemi öncesinde workshop düzenlemeye başladıklarını belirterek, 2019’da Tashkent ve Almatı’da düzenledikleri ‘The İstanbul Workshop’ adlı organizasyonla başladıklarını ve sadece İstanbul’daki otellerin katıldığını söyledi. 2022 ve 2023 yıllarında Almatı’da devam ettiklerini, 2024’te ise hem Almatı hem de Taşkent’te düzenleyeceklerini ifade etti. Katılımcı otel sayısının başlangıçta 10’dan şu anda 20’den fazlaya çıktığını belirtti. ‘The Royal Experience 2024’ ise 2023’te en iyi performans gösteren acenteleri İstanbul’a davet ederek otelcilerle buluşturdukları yeni bir adımı temsil ediyor. Rıza, bu etkinliği her yıl düzenlemeyi ve uluslararası boyuta taşımayı planladıklarını vurguladı.

Rıza ayrıca ‘The Royal Experience Club’ adlı bir platform kurduklarını duyurarak, İstanbul için tanıtım eksikliğini gidermeyi hedeflediklerini belirtti. Ortalama konaklamanın 2,5 gece olduğunu ve bunu bir haftaya çıkarmayı amaçladıklarını belirtti. VIP programı, müşterileri, acenteleri ve otelleri tek bir platformda bir araya getiriyor ve özel hizmetler arayan misafirlere yönelik hizmet veriyor. Rıza, platformun tüm paydaşlar için potansiyel faydalarına ilişkin umutlu olduğunu belirterek, 2024’e güçlü bir başlangıç yapıldığını düşündüğünü söyledi.

Ayrıca, gala gecesinde 2023’te en çok satış yapan acentelere ödüller verilecek.

Kaynak:Tourism Today

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu