Otel Haberleri

Ennismore Hotels, Hyde markasını Türkiye’ye getirdi 

İngiltere merkezli Ennismore Hotels, 130’tan fazla tesisiyle faaliyet gösterirken, 90 tesisi de inşa aşamasında bulunuyor. Şimdi, Türkiye’nin Bodrum ilçesine, her şey dahil konseptiyle ünlü Hyde markasını getiriyor.

Ennismore’un her şey dahil markası Hyde, Türkiye pazarına büyük bir lansman ile adım atıyor. Hyde Bodrum Cluster Genel Müdürü Arzu Topcu Civak’ın ev sahipliğinde düzenlenen etkinlik, iş, sanat ve cemiyet dünyasından birçok tanınmış ismi bir araya getirdi.

Momo Bebeköy’de Hyde Bodrum’un Cluster Genel Müdürü Arzu Topcu Civak ve Mert Vidinli’nin ev sahipliğinde düzenlenen partiye Arzu Kunt, Asya Hocaoğlu-Doğuş Çabakçor, Atakan Işıktutan, Batya Kebudi, Begüm Özer, Berna-Bilge-Belda Öztürk, Damla Zırh, Derya Beşerler Namoğlu, Duygu- Efe Dianzenza, Efe-Sera Irvül, Gizem Barlak, Gizem Kocaçınar, Hakan Akar-Elvan Tığlıoğlu, İlkem Öztürk, İlksen Utlu, Melis Özer, Merve Sarıtaş, Mihre Mutlu, Müge Boz-Caner Erdeniz, Raşit Bağzıbağlı, Saba Tümer, Şevval Şahin, Tuğçe Postoğlu, Zeynep Beşerler gibi isimler katıldı.

Hyde Bodrum, bu sezonun açılışını yapacak ve Türkiye’deki ilk Hyde markalı otel olma özelliğini taşıyacak, 212 odası ve 4 villasıyla.

Hyde markası şu anda Dubai, Miami, Ibiza ve Hollywood-FL’de faaliyet gösteriyor ve yakında Londra-Perth’te de yeni tesisler açılması planlanıyor.

Hyde Hotels, Resorts & Residences, Ennismore’un çoğunluk hissesine sahip olduğu bir markadır ve 2021 yılında Fransa merkezli Accor Grubu tarafından kurulmuştur.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu