Otel Haberleri

Murtaza Kalender, Silk Road Museum Hotel’i Hizmete Açtı

Travelshop Turkey’in kurucusu ve sahibi Murtaza Kalender, memleketi Tokat’ta tarihi bir oteli yeniden hizmete açtı. Tokat’ta, tarihi İpek Yolu ve Baharat Yolu’nun kesişim noktasında bulunan ve 600 yıl önce dünyanın en lüks oteli olan Deveciler Hanı, restore edilerek Silk Road Museum Hotel olarak yeniden kullanıma sunuldu.

Açılış Töreni ve Konuşmalar

Silk Road Museum Hotel’in açılış töreninde konuşan Murtaza Kalender, şunları söyledi:

“Yaklaşık 600 yıl önce ecdatlarımız tarafından inşa edilen bu önemli yapıyı yeniden kullanıma açarak, başta güzel şehrimiz Tokat olmak üzere tüm turizm camiamıza kavuşturmanın gururu içerisindeyiz. Aile olarak Tokat ile ilgili bir hayalimiz vardı ve bugün bu hayalimizi sizlerle gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.”

Otelin Özellikleri

Özel bir konseptle tasarlanan otelde, 27 oda bulunmaktadır. Ayrıca Tokat yöresel mutfağı ve dünya mutfağından lezzetler sunan iki ayrı restoran, özel çok amaçlı ve BBQ odası ile iki ayrı toplantı salonu da otelin olanakları arasında yer alıyor.

İddialı Hizmet Anlayışı

Murtaza Kalender, otelin hizmet anlayışı hakkında şu açıklamaları yaptı:

“Bu özel konseptle dünyanın en güzel düğünleri, kınalarını, toplantı ve özel günlerin yanı sıra halkın keyifle kahvaltı ve yemek servis alacağı bu otelimiz ile dünyanın en iddialı hizmetini vereceğiz.”

Teşekkürler

Kalender, otelin açılışı sürecinde destek veren herkese teşekkür ederek sözlerini şöyle tamamladı:

“Bu otelin açılışı için geçen iki yıllık süreçte her zaman destekleriyle yanımızda olan Sayın Tokat Valimize, milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza, Tokat Vakıflar Bölge Müdürlüğü’ne ve Tokat’taki tüm kurum ve kuruluşlara ayrı ayrı teşekkür ederim.”

Silk Road Museum Hotel, tarihi dokusuyla misafirlerine benzersiz bir konaklama deneyimi sunmayı hedefliyor.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu