Otel Haberleri

Dedeman Hotels & Resorts’ta Yeni Başkan: Ergün Demiray

Dedeman Hotels & Resorts’un Yeni Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Demiray Oldu

Türkiye’nin köklü otel gruplarından Dedeman Hotels & Resorts, yeni bir döneme başlarken yönetim kurulu başkanlığına Ergün Demiray’ı getirdi. Şirketin merkezi Dedeman İstanbul’da düzenlenen bir basın toplantısı ile yeni yönetimi duyurdu.

Toplantıda konuşan önceki yönetim kurulu başkanı Banu Dedeman, Dedeman Grubu için heyecan verici bir dönemin başladığını ifade etti. Banu Dedeman, Dedeman markasının kökleri dört nesildir devam eden bir miras olduğunu vurgulayarak, “1968 yılında ilk otelimizi açtık. Dedeman markası, dünya genelinde tanınan bir marka ve şimdi bu markayı daha ileri taşımak için önemli bir döneme giriyoruz.” dedi.

Uluslararası standartlarda insan odaklı bir yönetim oluşturduklarını belirten Banu Dedeman, şirketin yönetim kurulu başkanlığına ilk defa aile dışından bir ismi getirdiklerini açıkladı. Banu Dedeman, Dedeman Grubu’nun yeni yönetim kurulu başkanının Ergün Demiray olduğunu duyururken, şirketin yönetim kurulu başkan yardımcılığına ise oğlu Murat Özmestçi’nin atandığını ifade etti. Banu Dedeman, “Dedeman’ın bu yeni aşamasında, misafirlerimizin, otel yatırımcılarımızın güveni, takım arkadaşlarımızın emeği ve Dedeman’a duyulan sevgi ile birçok başarıya imza atacağımıza inanıyoruz.” şeklinde konuştu.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu