Otel Haberleri

Bodrum’a 721 Milyon TL Değerinde 5 Yıldızlı Otel Yatırımı

Muğla’nın Bodrum ilçesine, 721 milyon TL’lik yatırımla yeni bir otel yapılacak. Hattat Bodrum Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi, Göl Mahallesi’nde 56 bin 548 metrekarelik arazi üzerine 5 yıldızlı bir otel inşa edecek.

Toplamda 109 odası ve 280 yatak kapasitesine sahip olacak olan otelde, 44 standart oda, 31 süit oda ve 1 engelli odası bulunacak. Ayrıca, 8 adet 2+1, 17 adet 3+1, 6 adet 4+1 ve 2 adet 5+1 villa da projeye dahil edilecek.

Öğrenci Yurdundan Otele Dönüşüm

Trabzon’un Ortahisar ilçesindeki bir öğrenci yurdu ise 2 milyon TL’lik yatırımla otel haline getirilecek. Baog İnşaat Mimarlık Mühendislik Tur. San. ve Tic. Ltd. Şti. tarafından gerçekleştirilecek olan dönüşüm projesi kapsamında, 204 odalı bir otel inşa edilecek.

Otelin içinde 200 kişilik lokanta, 200 kişilik kafeterya, 200 kişilik açık restoran, 250 kişilik alakart lokanta, 150 kişilik çok amaçlı salon, kapalı yüzme havuzu ve çocuk yüzme havuzu gibi birçok tesis bulunacak.

Çevresel Etki Değerlendirmesi Başlatıldı

Her iki otel projesi için de Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na bağlı Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü tarafından ÇED süreci başlatıldı.”

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu