Yurtiçi Turizm

Yunan Adalarına Kapıda Vize Uygulaması: TatilBudur Türk Turistlerin Heyecanını Arttırıyor

Türkiye’nin çeşitli turizm bölgelerinde konuklarına kaliteli tatil deneyimleri sunan TatilBudur, yakın zamanda başlayacak olan kapıda vize uygulamasının Yunan adalarına olan ilgisini değerlendirdi.

Ege kıyılarına kolayca erişilebilen, tarihi ve gastronomik zenginlikleriyle daima ilgi çeken Yunan Adaları, kapıda vize uygulamasının hayata geçmesiyle yeniden turizm sektörünün gündemine oturdu. Bir hafta öncesinden başvurarak kısa süreli konaklamalar için vize almanın mümkün olduğu Yunan adaları, yaz tatili için hem yurt dışına çıkmak isteyenlerin hem de Ege sahillerinin tadını çıkarmak isteyenlerin tercihi oluyor.

Farklı ülkelere Schengen vizesi için randevu almak zaman alırken, kapıda vize uygulamasıyla Yunan adaları bu yaz tatili için çekici bir rota haline geliyor. TatilBudur’un CEO’su Onur Otruş, “Rezervasyonlarımızı incelediğimizde öncelikle Rodos ve Kos’un tercih edildiğini görüyoruz. Sonrasında Midilli ve Samos geliyor. Rodos’a olan talep Şubat ayında en üst seviyelere ulaştı. Geçen yıla kıyasla TatilBudur özelinde Yunan adalarına olan talebin %300 arttığını söyleyebiliriz. Hatta yeni rezervasyonlar için ek feribot seferlerinin duyurulmasını bekliyoruz. Ayrıca, Nisan ayından itibaren 10 adaya Türk rehberler yerleştireceğiz” dedi.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu