Yurtiçi TurizmYurtdışı Turizm

İngiltere’deki aylık masrafından ucuz diye Antalya’da 5 yıldızlı otele taşındı

Türkiye’de Beş Yıldızlı Otelde Konaklama, İngiltere’deki Aylık Giderlerden Daha Ekonomik Çıktı

24 yaşındaki İngiliz vatandaşı Josh Kerr, Türkiye’deki beş yıldızlı bir otelde konaklamanın, İngiltere’deki dairesinin kira ve faturaları için ödediği aylık 950 sterlinlik maliyetinden daha düşük olduğunu belirterek Antalya’ya seyahat etti. Josh’un 944 sterlinlik seyahat masrafı, uçak biletleri de dahil olmak üzere hesaplandı.

“İngiltere’de Ne İşimiz Var?” Sorusu Gündeme Geldi

Kendi TikTok hesabından yaptığı duyuru videosu ile 48 bin takipçisine seslenen Josh, “Komik olmaya çalışmıyorum, ama kira, fatura ve vergiler için 950 sterlin ödüyorum. Burada her şey dahil olarak kahvaltı, öğle yemeği, akşam yemeği ve içecekler dahil sadece 944 sterline kalabiliyorum. İngiltere’de ne işimiz var?” şeklinde konuştu.

Viral Olan Video Büyük İlgi Gördü

Josh’un paylaştığı video kısa sürede viral oldu ve 24 saat içinde bir milyondan fazla izlendi. Video, yurtdışında yaşamanın ve tatil yapmanın evde yaşamaktan daha ekonomik olduğunu vurgulayan bir hikayeyi içeriyor.

Uzaktan Çalışma Avantajıyla Devam Edecek

Antalya’da bir otele yerleştikten sonra antik kalıntılarla ünlü Side beldesini gezen Josh, havuz kenarında sıcak havanın tadını çıkardı. “Yurtdışında her şey dahil tatil yapmanın evde yaşamaktan daha ucuz olup olmayacağını merak ediyordum ve öyle olduğu ortaya çıktı. Burada herkes çok daha mutlu. Sanırım hepsi tatilde olduğu için.” diyen sosyal medya kullanıcısı, işine uzaktan çalışma imkanlarını değerlendireceğini ifade etti.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu