Yurtdışı Turizm

FTI’nin Lüks Tur Operatörü Windrose Finest Travel, ASI Reisen’e Satıldı

İflas eden Alman tur operatörü FTI’nin iştiraklerinden biri olan lüks tur operatörü Windrose Finest Travel, Avusturya merkezli ASI Reisen’e satıldı. Şirketin genel müdürü Christian Böll, görevine aynı şekilde devam edecek.

Windrose Finest Travel, FTI grubuna ait olmasına rağmen iflastan etkilenmedi ve operasyonlarına normal şekilde devam etti. Böll, Windrose Finest Travel’ı satın almak için birçok talip olduğunu belirtmişti. Ancak, ASI Reisen’in şirketi satın alması kesinleştiğinde, iki şirketin satış fiyatını açıklamama kararı aldığı öğrenildi.

Yeni dönemde de Berlin merkezli olarak faaliyet göstermeye devam edecek olan Windrose Finest Travel, mevcut müdür ve çalışanlarıyla operasyonlarını sürdürecek. ASI Reisen, sürdürülebilir, aktif ve macera tatilleri uzmanı olarak bu satın almayı, orta ölçekli şirketlerden oluşan bir grup şirketi olma yolunda atılmış önemli bir adım olarak görüyor.

Bu satın alma, ASI Reisen’in büyüme stratejisinin bir parçası olarak değerlendiriliyor ve Windrose Finest Travel’ı grubun lüks segmentinde önemli bir oyuncu yapmayı hedefliyor.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu