Otel Haberleri

Elite World Hotels 12. Otelini Polonezköy’de Açtı

Elite World Hotels & Resorts, franchise iş modeliyle büyüme stratejisini sürdürüyor ve bu kapsamda “Elite World Village” markasıyla hizmet verecek olan ilk otelini İstanbul Polonezköy’de açtı. Elite World Village İstanbul Polonezköy, doğayla iç içe bir konumda yer alıyor ve hem tatil hem de iş turizmine yönelik hizmet sunuyor.

Sistemgroup Turizm iş birliğiyle hayata geçirilen otel, 30 dönümlük geniş bir yeşil alan içinde yer alıyor. 40 odası, çeşitli büyüklüklerde 5 toplantı salonu, Türk ve dünya mutfağından lezzetler sunan restoranı, yüzme havuzları, spa ve fitness alanları ile otel, bireysel etkinlikler ve kurumsal organizasyonlar için ideal bir mekân sunuyor.

Açılış törenine, Elite World Hotels & Resorts CEO’su Orkun Petekçi, Sistemgroup Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yılmaz ve birçok önemli isim katıldı. Orkun Petekçi, Elite World Village’in, markanın doğa dostu ve sürdürülebilir turizm hedeflerinin bir parçası olarak büyük önem taşıdığını vurguladı.

Sistemgroup Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yılmaz ise, otelin İstanbul’un içinde yer almasına rağmen çevreyle dost bir konseptte olduğunu ve bu yönüyle düğünler gibi bireysel etkinliklerin yanı sıra kurumsal organizasyonlara da ev sahipliği yapacağını belirtti. Elite World Village, hem şehrin hem de doğanın sunduğu avantajları bir araya getirerek misafirlerine eşsiz bir konaklama deneyimi sunmayı hedefliyor.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu