Otel Haberleri

Dertour Türkiye’deki Otel Sayısını 8’e Çıkarıyor

Almanya’nın ikinci büyük seyahat grubu Dertour Group’un otelcilik şirketi Dertour Hotels & Resorts, Türkiye ve Mısır’daki otel sayısını artırıyor.

Dertour Hotels & Resorts (DHR), Türkiye ve Mısır’daki varlığını güçlendiriyor. 2024 yılının sonuna kadar Dertour’un Sentido, Calimera ve Aldiana markaları bu iki ülkede faaliyette olacak.

Mayıs ayında Mısır’da Sentido Reef Oasis Suakin Resort adıyla 5 yıldızlı, 462 odalı bir tesis açan Dertour, yıl sonuna kadar Sentido Caribbean World Soma Bay ve Aldiana Club Naga Bay isimleriyle faaliyet gösterecek iki otel daha açacak. 2024 yılına Mısır’da 4 otelle giren grup, yıl sonuna gelindiğinde 6’sı Sentido, birer tanesi Calimera ve Aldiana olmak üzere toplam 8 otele ulaşacak.

Dertour Hotels & Resorts, 2024 yılı sonu itibariyle Türkiye’de de 8 tesise ulaşacak. Bu tesislerden 4’ü Sentido, 3’ü Calimera ve 1’i Aldiana Club markalarını taşıyacak. Grubun Side’deki oteli Calimera Side Resort, kapsamlı bir renovasyonun ardından yeniden kapılarını açtı. Dört yıldızlı, 219 odalı Sentido Lycus Beach (Alanya) ise mayıs ayından itibaren misafirlerini ağırlamaya başladı.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu