Otel Haberleri

Albayrak Grubu, Turizm Yatırımı İle Yassıada’yı Canlandırmayı Hedefliyor

Albayrak Grubu, Demokrasi ve Özgürlükler Adası’ndaki tesisleri kiralayarak 140 milyon dolarlık bir turizm yatırımı gerçekleştirdi. Yassıada’yı turizm potansiyelini artırmak amacıyla çalışmalarını sürdüren şirket, dikkat çekici projelerle turistlerin ilgisini çekmeyi hedefliyor.

TOBB’un bir şirketi tarafından “yap-işlet-devret” modeliyle kiralanan ve ultra lüks muhafazakar tatil konsepti sunan Katre Island Oteli’yle tanınan Yassıada, Albayrak Grubu bünyesindeki Birun Ada Otelcilik Turizm tarafından işletiliyor. 5 yıldızlı otel tesisinde, 103 bin 750 metrekarelik Hazine taşınmazı ve 10 bin 43 metrekarelik dolgu alanı üzerinde 324 yatak kapasitesi bulunuyor.

Albayrak Grubu Kurumsal Pazarlama Müdürü Enes Boyacı, adanın yeniden canlandırılması için 15 aylık bir süre belirlediklerini ve tanıtım çalışmalarına ağırlık verdiklerini belirtti. Boyacı, iş dünyasının toplantılarını gerçekleştirmesi için adada bir platform oluşturduklarını ve ayrıca plaj imkanlarını geliştirmek için çalışmalarına başladıklarını ifade etti.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu