Yurtiçi Turizm

Müberra Eresin: 2024 Turizm Hedeflerimiz Bakanlıkla Uyumlu

Türkiye Otelciler Birliği’nin (TÜROB) aylık bilgilendirme toplantısında konuşan Müberra Eresin, 2024 turizm hedeflerinin Kültür ve Turizm Bakanlığı ile aynı doğrultuda olduğunu vurguladı. Toplantıya katılan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile birlikte konuşan Eresin, TÜROB’un Türkiye turizminin rekabet gücünü artırdığını ve sürdürülebilir hale getirdiğini belirtti.

Eresin, Türkiye’nin 2024 turizm hedeflerinin Bakanlıkla aynı beklentiyi paylaştığını dile getirerek, “Türkiye için 2024 yılında, Kültür ve Turizm Bakanlığımızla aynı doğrultuda 60 milyar dolar turizm geliri ve 60 milyon ziyaretçi sayısına ulaşmak en temel hedefimizdir. Turizm sektörünün hedeflerine ulaşarak cari açığın kapatılmasına, ülke ekonomisi, istihdamı ve kalkınmasına güçlü desteğini vermeye devam edeceğine inanıyoruz. TÜROB olarak, her zaman bu bilinç ve sorumlulukla hareket ederek başta Kültür ve Turizm Bakanlığı olmak üzere tüm turizm paydaşlarımızla eşgüdüm ve iş birliği içerisinde ülkemize en iyi şekilde değer katmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Müberra Eresin’in her toplantıda açıkladığı otellerdeki doluluk ve fiyat istatistiklerini bu toplantıda paylaşmaması dikkat çekti.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu