Yurtiçi TurizmOtel Haberleri

İstanbul’un Tarihi Yarımadasında Sanasaryan Han, A Luxury Collection Hotel Açıldı

Sanasaryan Han, İstanbul’da Yeni Bir Lüks Oteli Olarak Hizmet Vermeye Başladı

İstanbul’un tarihi yarımadasında bulunan Sanasaryan Han, artık misafirlerine kapılarını açan bir lüks otel olarak hizmet veriyor. Marriott Bonvoy’un 30’dan fazla otel markasından biri olan Sanasaryan Han, A Luxury Collection Hotel, İstanbul, konuklarına benzersiz bir deneyim sunuyor.

Otel, 6 süit, 57 oda, Sini Restaurant ve 80 kişilik The Book toplantı salonu ile hizmet veriyor. The Luxury Collection Başkan Yardımcısı ve Global Marka Lideri Philipp Weghmann, “Sanasaryan Han, A Luxury Collection Hotel, İstanbul ile İstanbul’un uluslararası alandaki ticaret ve kültür merkezini daha geniş kitlelere tanıtmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu otel, İstanbul’un tarihini ve karakterini yansıtarak dünya çapındaki seyahat tutkunlarının ilgisini çekecek” dedi.

Otelin Genel Müdürü Volkan Öztürkler ise “İstanbul’un en ünlü seyahat noktalarından biri olan otelimiz, misafirlerimize şehrin tarihini, kültürünü ve geleneklerini yaşama fırsatı sunuyor. Sanasaryan Han, A Luxury Collection Hotel, İstanbul, dönüştürücü ve unutulmaz bir konaklama deneyimi sunarak konuklarını ağırlıyor” şeklinde konuştu.

Sanasaryan Han, A Luxury Collection Hotel, İstanbul, Marriott Bonvoy üyeleri için özel bir açılış paketi sunuyor. Bu paket, geleneksel Türk kahvaltısı, şehri keşfetmek için yürüyüş haritası, özel çay tadımı, Mısır Çarşısı’nda özel bir tur ve her konaklama başına 10.000 Marriott Bonvoy puanı gibi avantajlar içeriyor.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu