Havayolları

PEGAS Touristik, 2024 Yaz Sezonunda Türkiye’ye Yapacağı Uçuşları Artırıyor: İşte Yeni Rotalar!”

PEGAS Touristik, 2024 Yaz Sezonunda Türkiye Programını Genişletiyor

PEGAS Touristik, 2024 yaz sezonu için Türkiye programında önemli genişlemeler yapıyor. Rusya’dan Türkiye’ye uçuş sayısını 20’ye çıkaran şirket, bu adımıyla turizm sektöründe dikkatleri üzerine çekiyor.

Antalya’ya uçuş programını 20 şehirle güçlendiren PEGAS Touristik, Soçi, Nizhnekamsk, Mineralnye Vody ve Volgograd gibi şehirleri rotasına ekledi. Bu yeni güzergahlarla birlikte Antalya’ya yapılacak uçuşlar daha da çeşitlenmiş olacak.

Yeni eklenen şehirlerle Antalya’ya uçuş programı şu şekilde:

  • Soçi: Haftada 3 frekans, 27 Nisan – 9 Kasım arası.
  • Mineralnye Vody: Haftada 4 frekans, 27 Nisan – 10 Kasım arası.
  • Volgograd: Haftada 3 frekans, 28 Nisan – 9 Kasım arası.
  • Nizhnekamsk: Haftada 4 frekans, 25 Mayıs – 4 Kasım arası.

PEGAS Touristik, iş birliği yaptığı Southwind Airlines ve Türk Hava Yolları ile Moskova, Arkhangelsk, Chelyabinsk, Kaliningrad, Krasnoyarsk, Samara, Kazan, St. Petersburg, Omsk, Novosibirsk, Perm, Orenburg, Syktyvkar, Ekaterinburg, Tyumen, Ufa gibi şehirlerden de Türkiye’ye turist getirecek.

Ayrıca yaz sezonunda Bodrum ve Dalaman’a da uçuşlar gerçekleştirecek olan PEGAS Touristik, Kazan, Moskova ve St Petersburg’dan Bodrum’a; Yekaterinburg, Kazan, Moskova ve St. Petersburg’dan da Dalaman’a turist taşıyacak.

Bu hamle, PEGAS Touristik’in Türkiye’ye olan turist akışını artırmayı hedeflediğini gösteriyor ve Türkiye’nin turizm potansiyeline olan güveni bir kez daha vurguluyor.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu