Havayolları

Freebird Almanya ve İngiltere’den Antalya Uçuşlarını Artırıyor

Türk hava yolu şirketi Freebird Havayolları, artan talebi karşılamak için 2025 yaz uçuş programını erken açıkladı. Freebird, İngiltere seyahat pazarının uçuş koltuklarına sınırsız erişimini sağlamak amacıyla, 2025 Yaz uçuş programını geçmiş yıllardan daha erken bir tarihte başlattı.

İngiltere’den Antalya’ya Daha Fazla Uçuş

Bu yıl Gatwick – Antalya uçuşlarında dördüncü yılını tamamlayacak olan Freebird, Londra ve güneydoğudan Antalya’ya düzenli bir uçuş sağlama noktasında kendini kanıtlamış olacak. 2024 yaz sezonu için şimdiye kadarki en büyük kapasitesini planlayan Freebird’ün koltuk sayısında yıllık yüzde 13’lük bir artış bekleniyor. Hava yolunun uçuşlarındaki doluluk oranları ise geçen yaz dönemi ile uyumlu seyrediyor.

Freebird Havayolları Ticari Direktörü Derya Kaya Bozay, “Bu durum bize, 2025 Yaz programımızı daha önce başlatmak için cesaret verdi.” dedi. Günlük uçuşlar, 19 Mayıs 2025 Pazartesi gününden itibaren başlayacak ve Ekim sonuna kadar devam edecek. Bu tarihler, Mayıs sonu okulların tatil dönemine uyum sağlamak için belirlendi.

Londra-Gatwick’ten Antalya’ya günlük uçuşlar ve önemli ölçüde geliştirilmiş programlarla, bu yaz sıfır uçuş iptali ile mükemmel bir performans sergilediklerini kaydeden Bozay, “Freebird’in seyahat pazarına sunduğu uçuş seçenekleri ile, hizmet ve güvenilirliğin müşteriler için ne kadar değerli olduğunu göstermeye devam ediyoruz” dedi.

Almanya’dan Antalya’ya Daha Sık Uçuşlar

Freebird Airlines, 2024/25 kış ve 2025 yaz uçuş programına göre Almanya’dan Antalya’ya daha sık uçacak. Havayolu, Almanya’nın 13 şehrinden Antalya’ya haftada 50 uçuş gerçekleştirecek. Freebird’in uçuşlarında tüm müşteriler 8 kg el bagajını ücretsiz olarak taşıyabilecek.

Seyahat acentelerini, tur operatörlerini ve online acenteleri destekleyen, ticaret odaklı havayolu olarak bilinen Freebird Airlines’ın tüm uçuşlarına freebirdairlines.com/en ve İngiltere’nin önde gelen çevrimiçi seyahat acenteleri aracılığıyla rezervasyon yapılabiliyor.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu